Film

A nép megszavazta, ki minden idők legjobb Pókembere: Tom Holland lett a befutó

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.03 | 12:06

Tobey Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland között dőlt el a csata, amit utóbbi nyert, de nem csak azért, mert jelen pillanatban ő alakítja a hálószövőt. Egy twitterező azért szeretne a brit színésszel találkozni, hogy elmondja neki, hogy minden pillanatban, maszkban és anélkül is ő a tökéletes Peter Parker.

A LADbible bocsátotta szavazásra a kérdést: ki a jobb Pókember? Tobey Maquire, aki 2002 és 2007 között, három filmben alakította Peter Parkert? Vagy Andrew Garfield, aki 10 évvel később két film erejéig bújt a hálószövő gúnyájába? Netán Tom Holland, aki viszont a jelen képviseli, és két éve viseli a piros-kék ruhát, és eddig három filmben játszott, mint Pókember? Meggyőző 47%-kal a még csak 21 éves brit színész nyert, de Tobey Maquire 36%-os második helye is dicséretre méltó, pláne, hogy ő utoljára több mint 10 éve volt Peter Parker.

Persze a kérdés alatti kommentmezőben ment a gyakran elég éles vita. Volt, aki azt írta, nem lehet őket összehasonlítani, mert mindegyik kicsit más, és olyan vonalas Tobey Maquire-rajongó is akadt, aki szerint, ha nem rá adod a voksod, akkor még biztosan nem töltötted be a 12. életévedet.

De végül is mindegy, ki mit gondol, az emberek közel fele szerint Tom Holland a legjobb Pókember hármuk közül, és mi részünkről kiegyezünk ezzel a végeredménnyel. Ha szavaztunk volna, biztosan rá adjuk a voksunkat, pedig a szerkesztőségben már mindenki elmúlt 12, ezt biztosan állíthatjuk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló