Film

SPOILER, a Deadpool 2 a Loganre hajazna?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.08 | 09:32

Végülis a Disney tulajdona a franchise, miért ne jöhetne egy családi film?

Ryan Reynolds azt állítja, hogy a Deadpool2 egy családi mozi lesz, és ezt most kivételesen nem trollkodásnak szánta. Valóban egy família története bontakozik ki Rhett Reese és Paul Wernick írók jóvoltából, mert Reynolds karaktere, Wade Wilson apává szeretne válni.

via GIPHY

De ha itt bevillanna a Logan története, akkor gyorsan szólunk, hogy a Farkas nem akart és nem is nemzett maga gyermeket; más kérdés, hogy a kislány a film végén már apának szólította.

Ezen kívül Deadpool megformálója úgy emlékszik vissza, hogy már öt éve is ezen törte a stáb a fejét: hogyan volna kivitelezhető, hogy a latexruhás antihősnek utódja legyen.

Nem, nem és nem. Ez sehogyan sem működne. Így inkább azt terveztük, hogy nagyon vágyik egy gyerekre, akit nem sikerül összehozniuk. Ezt a drámát manapság sokan élik át. Az első Deadpool egy szerelmi történet volt, képregényes környezetbe ültetve. Most szintén képregénynek álcázunk egy családi filmet.

árulja el Reynolds.

Ezek alapján pedig jogos a feltételezés, hogy ha trilógiára hízik ez az X-men mellékszál is, akkor a harmadik rész szintén az öregedés és a halhatatlanság témakörét járná körül, egy pszichopata szemszögéből – veti fel az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.