Film

A Deadpool 2 elég durván kaszált az amerikai mozikban

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.20 | 19:49

Erre váltották a legtöbb jegyet az észak-amerikai mozipénztárakban.

A Deadpool második részére váltották a legtöbb jegyet az észak-amerikai mozipénztárakban: a Hollywood Reporter adatai szerint 125 millió dollár (mintegy 35 milliárd forint) értékben váltottak rá jegyet a nézők.

A Ryan Reynolds főszereplésével forgatott szuperhősfilm második része a premierhétvégén ugyanakkor mintegy 7 millió dollárral hozott kevesebbet, mint az első rész. A bevételi toplista második helyére a Bosszúállók: Végtelen háború című mozi került. A Robert Downey jr. és Chris Hemsworth főszereplésével forgatott filmet már négy hete játsszák Észak-Amerikában és még mindig 29 millió dollárért vettek rá belépőt.

A film Észak-Amerikában eddig mintegy 600 millió dollár, világszerte pedig 1,8 milliárd dollár bevételt hozott készítőinek. A Magyarországon május 31-től látható Könyvklub című vígjáték a premierhétvégén 12 millió dolláros bevétellel nyitott. A Jane Fonda és Diane Keaton főszereplésével készült moziban négy barátnő élete gyökerestül megváltozik, miután a könyvklubban elolvassák a Szürke ötven árnyalata című erotikus regényt.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló