Film

Rihanna-mémből készít mozifilmet a Netflix

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.24 | 12:07

Rihanna és Lupita Nyong’o fotója alá egy internetező beírta, úgy néznek ki, mint egy mesterbűnöző-páros. Film lesz a kósza ötletből.

A Netflix szerezte meg a jogait annak a filmes projektnek, ami egy internetes mémből nőtte ki magát. 2014-ben fotózták le Rihannát és a színésznő Lupita Nyong’o-t egy divatshown egymás mellett ülve.

A fotó a tumblr-en gyorsan mémmé vált, miután valaki felvetette, hogy úgy néznek ki, mint egy igazi heist (bankrablós, alagútásós, átverős, mesterterves) mozi karakterei: Rihanna a mestertolvaj, Lupita pedig a hacker. A mém később a Twitteren is hatalmasat ment, és felkeltette mindkét sztár figyelmét.


Rihanna és Lupita is jelezte, készek rá, hogy beteljesítsék az internetezők álmát. A projektre hamar összeállt a csapat: csatlakozott Ava DuVernay (A Selma című film rendezője) és Issa Rae, aki az HBO Insecure (Bizonytalan) című vígjátékának alkotója.

A Netflix állítólag a napokban, a Cannes-i Filmfesztiválon, agresszív nyomulás után szerezte meg a megfilmesítés jogait.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló