Film

Jamie Foxxszal érkezik a következő Spawn-film

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.30 | 11:03

A színész volt már képregényfilmben főgonosz, most kipróbálhatja magát a jófiúk oldalán.

(kép: AFP PHOTO / Robyn Beck)

Már ha az Ivadékot jófiúnak lehet tekinteni, hiszen a karakter története szerint Al Simmons azért kerül a pokolra, mert ártatlanokat ölt (bár állami megbízásból), és azért kapja a szuperképességeket, hogy a gonosz szolgálatába álljon. A munkát viszont már végül nem vállalja, így jön létre a képregényvilág Deadpool mellett talán egyik legjobb antihőse, akihez abban is hasonlít, hogy szintén nagyon csúnya.

Az mindenképpen jó hír, hogy a filmet az eredeti képregény alkotója, Todd McFarlane írja, és ő is rendezi (ezt mondjuk még nem csinálta korábban), és máris leszögezték, hogy R-besorolású, nem családbarát moziban gondolkodnak. A címszerepre pedig Jamie Foxx igazolt le, ami szintén jó pont.

Todd McFarlane (@todd_mcfarlane_official) által megosztott bejegyzés,

A Spawn képregényből a ’90-es évek végén már készült mozifilm, ami vegyes kritikákat kapott, főleg a nem túl jól sikerült speciális effektek és akciójelenetek miatt. Utóbbiak miatt azért most is aggódhatunk, hiszen egy kis stúdió, a Blumhouse készíti az új filmet, a Marvel-mozik költségvetésének töredékéből. Ennek ellenére reménykedünk, hiszen a cég olyan király filmeket hozott össze az utóbbi években, mint például a Whiplash vagy a kulthorror Tűnj el! Reméljük össze tudják hozni a megfelelő speciális effekteket, és kapunk végre egy menő Spawn-filmet.

Hyper Heroes (@hyperheroes) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló