Film

A fiatal Voldemortról készül az új Harry Potter-film

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.31 | 07:21

Ahhoz képest, hogy néhány vérbeli rajongó dobta össze, igazán ígéretesnek tűnik a Voldemort: Origins of the Heir című spinoff, ami a főgonosz korai éveit mutatja majd be.

Gianmaria Pezzato rendező a Tryangle Films független filmes csapatával dobta össze a non-profit filmet Voldemort nagyúr fiatalkoráról, ha már J.K. Rowling nem csapta le ugyanezt a labdát. Sötét hangulató, varázslattal teli kriminek ígérkezik az előzetes alapján, a történet éppen akkor játszódik, mikor Tom Riddle végzett a Roxfortban és elindul, hogy mindenféle kétes kalandba keveredjen.

A teaser már 1 millió megtekintésnél jár, bár azt még nem tudni, mikor lesz publikus a film, egyelőre még folynak a forgatási munkálatok.

VOLDEMORT: Origins of the Heir TEASER #1

We’re currently shooting – [support the project: https://goo.gl/UFWzts] Instagram: https://goo.gl/FgzVgB Facebook: https://goo.gl/n8eBTj “Voldemort – Origins of the Heir talks about the early life of Voldemort, powerful dark Wizard from the Harry Potter saga, and all the reasons that made his name so well-known and feared among his peers.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló