Film

Közeleg a tél, itt a Jégvarázs 2 új trailere!

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.12 | 13:48

Végre kiderül az igazság Elsa erejéről?

Június 11-én a Disney egy igazi hűsítő meglepetéssel kedveskedett a Jégvarázs rajongóinak. Friss-ropogós előzetes érkezett a folytatáshoz, amire 2013 óta vár a világ (lányos) fele.

 

View this post on Instagram

 

The brand-new trailer for #Frozen2 debuts tomorrow morning, exclusively on @goodmorningamerica.

A post shared by Walt Disney Studios (@disneystudios) on

A brandet nem hagyta „kihűlni” a Frozen Fever című kisfilm, és az Olaf’s Frozen Adventure című rövid szösszenet sem, és még egy Bradway-adaptáció is dukált Elsáéknak. A mozi folytatását 2015 óta rebesgetik, melyet szintén Chris Buck és Jennifer Lee rendezne. Idén már egy előzetes meg is jelent, ami egy akciódús második részt ígér 2019 november végére. A Hidden Figures-t jegyző Allison Schroeder írja a történetet, mely Anna (Kristen Bell), Elsa (Idina Menzel) és Kristoff (Jonathan Groff) izgalmas Arendelle-i kalandjait örökítené meg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Walt Disney Studios (@disneystudios) on

Egy poszterrel együtt most egy friss beharangozót is kaptunk, mely feladja a leckét a rajongói elméletek híveinek. A látványos pillanatok sokat sejtetnek, ám konkrétumokról még véletlenül sem hullik le a lepel. Az több, mint valószínű, hogy Elsa hatalmának forrására végre fény derül, miközben

egy veszélyes és emlékezetes utazás

részeseivé válhatunk, mely a királyságot védi a külső erőkkel szemben.

Elsa találkozik Grand Pabbie-vel, azaz Troll King (Ciarán Hinds) személyével, aki a megigézett vidékeken át északra küldi a lányt, hogy utánajárjon a dolgoknak.

via GIPHY

Innentől mindenféle bonyodalomba ártja magát a csapat: mágikus erdőtűz, egy hatalmas kő- vagy jégszörny, és egy Nokk nevű vízi szellem is az útjukba kerül. Az érett és összeszedett benyomást keltő előzetes egy sötétebb világot vázol, hiszen a célközönség is megnőtt időközben. Hogy beemelik-e a leszbikus szálat, arra nincs egyelőre utalás, bár azt a Screenrant szerint nem ártana tudni, kinek fogja a hangját kölcsönözni a 31 éves színésznő, Evan Rachel Wood.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló