Film

Horrorbabák, jön az Annabelle második része, úgyhogy búcsúzz el az alvástól

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.21 | 07:46

Ja, hogy elfelejtetted, hogy a játékbabáról szóló horror idén nyáron újabb résszel ijeszti halálra az embereket? A legújabb trailer alapján elég para lesz a kezdeteket felelevenítő film, egyedül nem néznénk meg.

Úgy tűnik, hogy a készítőknek sikerült elérnie, hogy a folytatás sokkal ijesztőbb legyen, mint az első rész. Már ha ezt ki lehet így jelenteni, de amit az előzetes ad ízelítőnek, már azt nehezen heverjük ki.

A világ legrémisztőbb babája ismét életre kel valami démoni lénynek hála, hogy terrorizálja az embereket.

A történet ott kezdődik, hogy egy család autóbalesetet szenved, a kislány pedig nem éli túl. A házaspár imái azonban úgy tűnik, meghallgatásra találnak, méghozzá egy játékbaba formájában, akibe lányuk lelke költözött. Elég hamar kiderül, hogy nagyot tévedtek.

ANNABELLE: CREATION – Official Trailer 2

Experience the next chapter in The Conjuring Universe. Watch the NEW trailer for #AnnabelleCreation – in theaters August 11, 2017 – Several years after the tragic death of their little girl, a dollmaker and his wife welcome a nun and several girls from a shuttered orphanage into their home, soon becoming the target of the dollmaker’s possessed creation, Annabelle.

Fotó: Warner Bros.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.