Film

Úgy tűnik, Andrew Garfield arra született, hogy megríkassa a nézőket

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.29 | 15:13

Breathe című új filmjére ugyanúgy zsebkendővel kell majd érkezni, mint a Fegyvertelen katonára.

Hollywood szereti beskatulyázni a színészeket, és Andrew Garfield is jó úton halad afelé, hogy kizárólag csak ártatlan arcú, pacifizmustól és életszeretettől túlcsorduló, kissé naív, de nem ütődött, különutas idealistákat játsszon. A Breathe című filmben, ami természetesen igaz történet alapján készült, és októberben kerül a mozikba, is egy ilyen karaktert formál meg.

A Breathe című film egy Robin Cavendish nevű férfiről szól, aki egy jóképű és brilliáns elmével megáldott, kalandvágyó, energiától duzzadó férfi volt, mígnem egy betegség következtében lebénult, és az életét örökre ágyhoz láncolva kellett folytatnia. A film könnyes-romantikus formában a küzdelmét mutatja be, és azt, hogyan is tanult meg bénultan is élni és szeretni.

Garfield mellett Claire Foy és Hugh Bonneville játszik még a filmben fontos szerepet.

BREATHE | Official Trailer

Official Site: http://www.BleeckerStreetMedia.com LIKE us on Facebook: http://www.facebook.com/BleeckerStFilms FOLLOW us on Twitter: http://www.twitter.com/BleeckerStFilms — With her love, he lived. See the official trailer for BREATHE, starring Academy Award® Nominee Andrew Garfield & Golden Globe® Winner Claire Foy. Coming this Fall.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló