Film

Hamarabb moziba kerülhet az új Star Wars trilógia, mint azt gondoltuk

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.02 | 10:13

Mondjuk két év múlva, ami elég szép teljesítmény lenne, de nem elképzelhetetlen, amilyen pörgés van manapság a Star Wars univerzum körül.

Forrás: 123rf.com

A Lucasfilm producerei, elsősorban is a fej, Kathleen Kennedy rendkívül elégedettek Rian Johnson rendezővel, aki Az utolsó Jediket készítette. Nagyon kreatívnak tartják, akit öröm dolgozni látni, és aki tökéletesen érzi és átérzi a Star Wars univerzumot. Ezért is bízták meg egy vadonatúj trilógia elkészítésével. Maga a rendező erről még nem sokat beszél, és azt is homályosan teszi, de alkotótársa, Ram Bergman annál beszédesebb volt egy interjúban:

Egyelőre még korai szakaszban tart a film, de talán két év múlva a mozikba kerülhet.

Az biztos, hogy a tervek szerint a harmadik trilógia zárófilmje, a IX. rész premierje jövő év december 20-a, utána pedig egy újabb különálló film következne, szóba került Boba Fett és Obi-Wan Kenobi is. Vagyis ha ez tényleg így lesz, és 2020-ban az új trilógia első része is a mozikba kerül, akkor sűrű időszaknak nézünk elébe Star Wars-ügyileg. Pláne, hogy újabb tévésorozatok is tervbe vannak véve a közeljövőben. Az új trilógiáról annyit még elárult Rian Johnson produkció partnere, hogy az annyira teljes egészében Skywalker-mentes lesz, hogy minden új lesz benne, totálisan új. A Lucasfilmnél pedig nagyon bíznak a rendezőben és a fantáziájában, konkrétan az új George Lucast látják benne. A porgokat is neki köszönhetjük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló