Film

Magyar lány is szerepel az Utolsó Jedikben

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.18 | 13:46

Nemes Zoé némi modellkedés és klipes szereplés után költözött Londonba, egy hét múlva már castingolták a Star Warshoz.

Hétvégén rendezte idei seregszemléjét a Disney, amelyen több Star Wars-témájú bejelentést is tettek. Ezek egyike volt, hogy bemutatták Az utolsó Jedik készítéséről szóló filmet, amelyben egy snitt erejéig láthatunk egy űrkaszinót. (A fenti videón 2:23-nál.) Ennek egyik vendégét alakította Nemes Zoé a tavaly február és április között zajlott forgatáson.

A lány a Magyar Nemzet megkeresésére annyit árulhatott csak el a decemberi bemutató előtt, hogy korábban drámatagozatos iskolába járt, majd némi modellkedés és videoklipes szereplés után költözött Londonba, ahonnan egy casting-ügynökségen keresztül került be a filmbe. Korábban ebben a klipben játszott főszerepet:

Polar Dear – Out Of Sight [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

http://www.facebook.com/polardear https://soundcloud.com/polar-dear https://polardear.bandcamp.com

De feltűnik ebben a videóban is, 1:44-nél:

yvein monq – TWUN [Official Video]

Taken from the Naomi Nights EP – https://8ounce.bandcamp.com/album/naomi-nights yvein monq – https://soundcloud.com/yvein-monq 8ounce Records https://www.facebook.com/8ounce Directed by Kinopravda http://kinopravda.tv/live/ Created by Viktor Horváth http://horvathviktor.com Director of photography: Bet Rourich http://www.betrourich.com Producers: Constance Guillou, Robin Giraud (Excuse My French), Zita Kisgergely (PPM Films), Miklós Kázmér, Zoltán Hídvégi (Umbrella) Creative producer: Xénia

Nem ő volt az egyetlen magyar a legendás sorozatban: a hetedik epizódon, Az ébredő Erőn magyar kaszkadőrökön kívül egy kertészből lett greensman is dolgozott. A Zsivány Egyesben egy rajztanárból lett grafikus munkáiban gyönyörködhettünk, és a nyolcadik epizód, Az utolsó Jedik elkészítésében is részt vett egy magyar.

Azóta már újabb filmszerep is megtalálta: idén február és március közt egyik kedvenc rendezője, Paul Thomas Anderson Phantom Threadjében szerepelt a négyszeres Oscar-díjas Daniel Day-Lewis mellett, akinek a filmben a varrónőjét alakítja.

(forrás: Propeller.hu)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Életveszélyes az Apple új terméke
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 05.