Film

SPOILER, gyönyörű kimaradt jelenettel jön a Végjáték – Blu-ray/DVD!

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.27 | 10:18

A Bosszúállóknak jó okuk van a tiszteletadásra.

Nemsokára itt a Bosszúállók 4 Blu-ray/DVD változata, ami még annál is epikusabb lesz, mint amit a moziban láthattunk!

Egyik kollégájuk önfeláldozását látva, sorban térdre hullanak a szuperhősök – ez a jelenet maradt ki a Végjáték mozis változatából.

SPOILER!

A Marvel valószínűleg eddigi legtöbb bevételét hozó csúcsműve még mindig képes gyönyörű pillanatokat hozni.

Mikor Thanos és a Bosszúállók összecsapnak, egy kiugróan hősies tettet hajt végre Vasember a tomboló csatában. Tony Stark a Végtelen Köveket próbálja meg a gonosz titán ellen fordítani, de fizikailag ez a művelet teljesen kikészíti. Tudja, hogy ez a húzás végzetes lesz számára, ezért el is köszön Pókembertől és párjától, Peppertől.

A moziban eztán a gyászszertartás jön, de nem ám a dvd-n! Először Sólyomszem térdel le a csatamezőn, tisztelete jeleként, majd a Fekete Párduc szalutál hasonlóan, és Marvel Kapitány is ugyanígy tesz. Csatlakozik a néma sorhoz Űrlord is, majd a Hangya, és Amerika Kapitány főhajtása sem marad el.

Megkapó jelenet, érzelmekre ható játékkal. De a moziban inkább a temetésre koncentráltunk. A Tony halálával ért veszteséget inkább úgy jelenítettük meg.

fűzi hozzá a rendezőpáros.

via GIPHY

Joe és Anthony Russo arra a témára is kitér, hogy Gamora ezen – korábbi – verziója nem ismerhette sem Starkot, sem a szuperhősöket. És ha a zöld lány nem porlott el a nevelőapjával együtt, akkor talán Quill is a keresésére indulhat, egy újabb epizód folyamán. Augusztus 13-án érkezik a fullos Végjáték-csomag, teszi hozzá az USA Today.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló