Film

Noomi Rapace, a tetovált lány hét szerepet is kapott egyetlen filmben

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.01 | 16:52

A 37 éves svéd színésznő a Netflix új produkciójának főszereplője lesz, és a mellékszerepeket is ő alakítja egyben.

A tetovált lányból ismert tehetség egy thrillerben alakítja majd hét testvér mindegyikét. A történetben egy nem is olyan távoli jövő elevenedik meg, melyben illegális, ha valaki egynél több gyermeket hoz a világra. A hét testvér úgy éli túl, hogy minden nap Karen Settmannek adják ki magukat, a hét minden napján más és más lány néz szembe a való világgal.

Mindnyájan azt a nevet kapták, amely napon kimerészkedhetnek, aztán egy nap Hétfő nem jön haza.

Az izgalmas előzetesben Willem Dafoe és Glenn Close is feltűnik, azt pedig már most megmondjuk, hogy Noomi Rapace alakítása nem lesz semmi.

What Happened to Monday | Official Trailer [HD] | Netflix

Seven sisters. One identity. What Happened To Monday premieres on Netflix August 18. Watch What Happened to Monday: https://www.netflix.com/title/80146805 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading Internet television network with over 100 million members in over 190 countries enjoying more than 125 million hours of TV shows and movies per day, including original series, documentaries and feature films. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on nearly any Internet-connected screen.

Fotó: Getty Images / John Phillips


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló