Film

Ilyen lesz a Netflixes “Különben dühbe jövünk” remake

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.03 | 15:18

Az 1974-es Bud Spencer és Terence Hill filmből friss remake készült a Netflixre, mert a filmgyártók pontosan tudják, hogy mi kell a közönségnek.

Bár tudjuk jól, hogy a világ minden táján nem volt annyira ikonikus minden egyes Bud Spencer és Terence Hill film, mint Magyarországon, mindenki tudja, hogy a párost nehezen lehet pótolni. Bud Spencer és Terence Hill filmjei nálunk különösen meghatározók voltak, hiszen a tévé rendszeresen adta, sőt éveken át ismételte a humoros verekedésekkel megspékelt műveket. Felejthetetlen, utánozhatatlan és egyedi volt. A Netflix viszont úgy gondolta: mégsem annyira utánozhatatlan.

Jön ugyanis a Különben dühbe jövünk remake változata a Netflixre.

A Különben dühbe jövünk című filmet 1974-ben mutatták be, mint olasz–spanyol vígjáték, Bud Spencer és Terence Hill főszereplésével, mely a színészpáros egyik legismertebb filmje. A rendező Marcello Fondatonak ebben az egy filmjében szerepel együtt a két színész, bár volt néhány kevéssé ismert filmje, amely csak a páros egyik tagjával készült.

Ezek a Netflix legdrágább sajátgyártású filmjei

Most augusztus 24-én a Netflix bemutatja a Különben dühbe jövünk (Altrimenti ci arrabbiamo) új változatát. Íme az előzetes.

És az eredeti film (szinkronos):

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Ezo
Ezek a legvonzóbb csillagjegyek
  • szerző:nuus
  • 2022. 07. 21.