Film

Nemsoká itt van a művészmozik éjszakája

  • Szerző:nuus
  • 2020.08.07 | 18:18

Egyetlen karszalaggal élvezhetők öt budapesti művészmozi vetítései, köztük számos premier előtti film augusztus 28-án estétől másnap hajnalig az Artmozik éjszakáján.

Idén is megtartják a “virrasztós mozizást”, azaz az Artmozik éjszakáját a BudapestFilm öt mozijában. A BudapestFilm közleménye szerint a közönség ezúttal is filmről filmre vándorolhat a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozik között, melyekben a Joker, az Élősködők, a Palm Springs, Az igazság, a Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy, a Volt egyszer egy… Hollywood, a Notting Hill-i cukrászda, az Ema, az Inkább lennék özvegy, a Martin Eden és még sok más film vár rájuk.

A Toldi és a Kino Café tematikus válogatásain

nagyrészt olyan filmekre lehet beülni, melyek még nem sűrűn vagy egyáltalán nem tűntek fel magyar vásznakon, a Művészben pedig premier előtt látható többek között Ferzan Özpetek új filmje, a Fortuna istennő és Alice Winocourtól az Ígérem, hogy visszatérek.

A Puskin Metropolis termében

brit alkotásokkal lehet virrasztani, az Amarcord az olaszoké, a Körhinta terem a francia filmeké lesz. A Tabán nagytermében kizárólag nagyon friss és premier előtti filmeket vetítenek az artmozik őszi kínálatából, a kisteremben pedig napjaink egyik legnépszerűbb fiatal színésze, Timothée Chalamet lesz a főszereplő: négy fontos filmjét lehet megnézni egy éjszakán

Az összes helyszínre érvényes karszalag csütörtöktől 3500 forintos áron megvásárolható az artmozik pénztárában. A rendezvény teljes programja itt érhető el.

Forrás: Ragazze.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló