Film

Obi-Wan Kenobival jöhet a következő különálló Star Wars film

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.18 | 11:22

A Han Solo film már forog, a többiről eddig csak találgatások voltak, de most jött egy majdnem hivatalos bejelentés. Felkészül Yoda és Boba Fett.

Az új trilógia mellett a Disney különálló filmekkel is megtolja a Star Wars szekeret. A Zsivány Egyes elég jól sikerült, azóta pedig már készül a Han Solo film, aminek háza taján azért máris vannak problémák, le kellett cserélni a rendezőt, a szereposztás viszont elég jónak tűnik. A rajongók persze találgatják, hogy az űrcsempész után ki lesz az a legendás karakter, aki saját filmet kaphat, Yoda és Boba Fett neve is előkerült és rájuk még mindig elég jó esély van, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy Solo után Obi-Wan Kenobi lesz a következő.

A The Hollywood Reporter most megírta, hogy a Disney megkezdte a tárgyalásokat Az órák rendezőjével, Stephen Daldry-val, ez pedig az eddigi találgatásokhoz képest már egy meglehetősen konkrét információ.

Az idén decemberben érkező Az utolsó jedik után a még cím nélküli Han Solo filmet 2018 májusára ígéri a Disney, az Obi-Wan filmnek pedig valamikor 2020-ban kellene kijönnie. Arról még nincs hír, hogy Ewan McGregor újra megkapja-e a szerepet, ő mindenesetre korábban már azt nyilatkozta, hogy benne lenne a dologban. A rajongók persze rögtön felpörögtek, már poszter is készült a filmnek:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló