Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Film

Robert Englund szívesen bújna még utoljára Freddy Krueger bőrébe

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.30 | 17:48

Technikásan felturbózott Rémálom az Elm utcában jön?

Robert Englund már szögre akasztotta Freddy Krueger csíkos pulcsiját, ám úgy tűnik, mégsem véglegesen. A 72 éves színész vérszemet kaphatott 2018 halloweenkor, amikor vendégszerepelni hívták a Goldberg család című sitcom-ba.

Múlt héten, New Jersey-ben közölte újrázási szándékát a Monster Mania nevű találkozón. Olyan szinten mozgatja a fantáziáját Freddy visszatérése, hogy az ikonikus szerep további betöltésére is javaslatot tett.

A sorozatgyilkost szerinte továbbra is Kevin Bacon testesítené meg tökéletesen a későbbiekben.

Kell egy Freddy, aki még nyolc részt bevállal. Vagy csak hetet – az első mozit tényleg nem szükséges újra forgatni. Én már nem lehetek sokáig ő – talán egyszer a bőrébe bújnék még. De csak ha felpumpáltok egy adag C-vitaminnal!

Hogy ki az, aki bírná a folytatásokat, és talán a közönség is szívesen látná ebben a szerepben:

Bacon már rég nem kölyök. Szereti a horrort, és kiváló színész is. A Tremorsban és a Hetedik érzékben is nagyot alakított.

 

View this post on Instagram

 

#TBT to this cocky little shit. Working in a bar. Living in a roach infested apartment and dreaming big.

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon) on

Englund szerint a kolléga tehetségét megpakolni a friss technológiai újításokkal – bombasiker volna. Főleg, hogy 2016-ban Bacon nevét már egy rajongó is bedobta az Elm utca főgonosza kapcsán. Akkor a most 61 éves színész annyit reagált, hogy ínyére van az elképzelés. Englund eddig nyolszor húzta magára a jellegzetes maszkot 1984 és 2003 közt, majd jött 2010-ben egy gyengécske reboot,  Jackie Earle Haley-vel a főszerepben, teszi hozzá a Ladbible.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló