Film

Burt Reynolds elhunyt, tudtad, hogy majdnem ő lett Han Solo? És James Bond?

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.07 | 08:24

82 évet élt a Boogie Nightsban is látható színész. Szívroham végzett vele, nemrég még Tarantino hívta a Manson-filmbe forgatni.

A 911-re szeptember 6-án délben befutott egy hívás, miszerint Burt Reynolds mellkasi fájdalmakkal és légzési nehézséggel küzd. Öntudatánál van, de beszélni már nem tud a 82 éves színész.

Quentin Tarantino nemrégiben megkereste a veterán művészt, hogy szerepeljen a Charles Mansonról készülő filmjében, de a Once Upon a Time in Hollywoodhoz már egy kockát sem tudott leforgatni a színész. George Spahn bőrébe bújt volna, és mindössze két napig kellett volna a kamerák elé állnia – az illető farmján élt a Manson-klán. Júniusban Brad Pitt társaságában már olvasópróbát is tartott.

A 2010 óta kardiológia problémákkal küzdő színésznek nem ez az első alakítása, ami elúszott. Han Solo szerepét maga utasította vissza, illetve ő lehetett volna az első amerikai származású James Bond is.

Aztán Jack Nicholson javára lépett vissza a Becéző Szavak férfi főszerepétől, ami a kollégának egy arany szobrocskát eredményezett. Reynolds maga sosem kapott Oscar-díjat, pedig a Boogie Nightsban nyújtott teljesítményéért jelölték is az elismerésre. Ezen kívül a Pretty Womant sem vállalta, így Richard Gere aratta le azokat a babérokat.

1988-ban vette el Loni Andersont, akitől aztán csúnyán vált el 1993-ban: egymást vádolták megcsalással, illetve fizikai erőszakkal. Egy örökbe fogadott fiuk van, Quinton Reynolds.

Aktfotózása

miatt sokan emlékeznek rá: ő volt az első férfi, aki levetkőzött a Cosmopolitan számára.

1972-ben, egy medvebőrön pózolt – amiért utána elnézést is kért:

Baromság volt az egész. Nem tudom miért is vállaltam be. Bárcsak nem tettem volna meg.

idézi a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.