Film

Brad Pitt is benne lesz Tarantino Manson családról szóló filmjében

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.01 | 09:33

Leonardo DiCaprio mellett újabb nagy név csatlakozott a Once Upon a Time in Hollywood stábjához.

Brad Pitt is csatlakozott Quentin Tarantino legújabb filmjéhez, ami a Manson család nem éppen átlagos életét mutatja majd be. A film munkacíme Once Upon a Time in Hollywood, és a hippikorszak csúcsán, 1969-ben játszódik Los Angelesben. Nem ez lesz az első alkalom, hogy Pitt és Tarantino együtt dolgozik, hiszen a Becstelen Brigantyk c. moziban is Brad Pitt alakította az egyik főszerepet.

Quentin Tarantino (@tarantinofeed) által megosztott bejegyzés,

Tarantino legújabb filmjében Leonardo DiCaprio egy egykori tévésztárt alakít majd, akit egy westernsorozat tett híressé, Pitt pedig egy Cliff Booth nevű kaszkadőrt, aki Dalton kaszkadőreként dolgozik. A Mason család pedig úgy jön a képbe, hogy Rick Dalton Sharon Tate szomszédjában lakik.

Quentin Tarantino (@tarantinofeed) által megosztott bejegyzés,

A kultikus filmrendező elmondta, hogy már öt éve dolgozik a forgatókönyvön. Arról is beszélt, hogy nagyon izgatott, hogy végre elmondhat egy történetet Los Angelesről és arról a Hollywoodról, ami már nem létezik. Hozzátette, hogy nagyon boldog volt, amikor DiCaprio és Pitt elvállalták a főszerepeket. Korábban mindketten dolgoztak már a rendezővel, Pitt a már említett Becstelen Brigantykban, DiCaprio pedig a Django elszabadulban. Közös filmben viszont most először játszanak majd.

Quentin Tarantino (@tarantinofeed) által megosztott bejegyzés,

A filmet 2019. augusztus 9-én mutatják majd be az amerikai mozikban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló