Film

Az utolsó Jediben is lesz egy Halálcsillag? Elég unalmas lenne.

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.12 | 13:53

Igen, az. Mintha a rettegett birodalmiak mást sem tudnának csak Halálcsillagot építeni, de arról meg tudjuk, hogy simán lerombolható, és ha lesz megint, hát azt is le fogják.

Egy új remény, A jedi visszatér, Az ébredő Erő voltak azok a filmek a Star Wars mozik közül, amikben volt Halálcsillag, és ezekhez csatlakozhat most Az utolsó Jedi is, mert lehet, hogy abban is lesz egy.

A múlt héten kiadott merchandise termékek egyikén szúrta ki az egyik vásárló, hogy azon egy épülő Halálcsillag egy részlete látható.

Rögtön elindult a találgatás. Hogy most akkor megint lesz egy Halálcsillag? Vagy netán a múltjával küzdő Luke flashbackjeiben jelenik meg a régi? Bármi lehetséges, bár tartunk tőle, hogy megint Halálcsillag épül, az új készítők ugyanis előszeretettel nyúlják a régieket, még akkor is, ha ez sok rajongónak nem tetszik.

De most tényleg! Szegény birodalmiak és az ő szegényes fantáziájuk meg csökönyösségük. Hát mást sem tudnak, csak Halálcsillagot építeni? Persze ki tudja, lehet, hogy csak félrevezetés az egész, meg persze az is könnyen lehet, hogy nem az, hanem mindössze ennyire képes a 3D-nyomtatójuk. Persze mit is várunk még a franchise fősodrától (mert azért a Zsivány Egyes remek volt), amikor például szerencsétlen Kylo Ren is a legbénább gonosz karakter az egész Star Wars univerzumban, egy rossz paródia. Legyen csak neki Halálcsillaga…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló