Film

Bruce Willis újra John McClane lesz

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.27 | 15:16

Finoman szólva sem sültek el túl jól a Die Hard legutóbbi részei, most viszont megpróbálkoznak egy előzménnyel.

Azzal a kijelentéssel valószínűleg nem sokan vitatkoznának, hogy a Die Hard első három része ott van minden idők legjobb akciófilmjei között, a főszereplő karakter, John McClane pedig az egyik legcoolabb zsaru a filmtörténetben, aki egy szakadt fehér atlétában, egy rossz pisztollyal a kezében is hazavág bármilyen bűn- és/vagy terrorszervezetet. A negyedik, és főleg az ötödik film viszont már csak arra volt jó, hogy meggyalázza ezt a mítoszt, és lehet, hogy ennek nincs vége. A legfrissebb hírek szerint Bruce Willis újra McClane bőrébe bújik.

Die Hard (3/5) Movie CLIP – Yippee-Ki-Yay (1988) HD

Die Hard movie clips: http://j.mp/1SsFrX8 BUY THE MOVIE: iTunes – http://apple.co/1cu5Fse Google Play – http://bit.ly/1GSvTkS Amazon – http://amzn.to/1SR5LLO Fox Digital HD – http://bit.ly/1QknGXb FoxConnect – http://bit.ly/1I5HJqo Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: Hans (Alan Rickman) thinks he’s dealing with just another American cowboy and McClane (Bruce Willis) agrees with him.

Az új film állítólag part-prequel/part-sequel lesz, vagyis egyszerre lesz előtörténete és folytatása is az eddigi filmeknek. Valószínűleg valamilyen régi megoldatlan ügy tér majd vissza a múltból, és egyszerre láthatjuk az öreg és a fiatal McClane-t is. Willis részvétele már biztos, az újonc McClane szerepére még keresik a megfelelő színészt. Semmi jóra nem számítunk, de ne legyen igazunk!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló