Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Film

A legjobb filmes szexjelenetek, a megjátszott gyönyör legjobbjai

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.01 | 17:13
  • trendindex: 2

Nem nagy újdonság, hogy szexszel gyakorlatilag még a mai napig el lehet adni bármit és ezt Hollywood is nagyon jól tudja, sőt, alkalmazza is előszeretettel.

Fotó: Quat’sous Films

A baj csak az, hogy elég ritka, mikor a két színész közt lévő kémia a vászon másik oldalán is érződik, megragadja a néző figyelmét és beindítja fantáziáját úgy, hogy zavarban érzi magát a moziszékben. De néha azért sikerül. A fülledt jelenetek forgatása nem lehet egyszerű, ezért le a kalappal mindenki előtt, aki bevállal ilyesmit, előttük tisztelgünk ebben a cikkben, ami természetesen véletlenül sem teljes lista, csupán néhány kedvenc, amiknek érdemes figyelmet szentelni.

A hűtlen (2002)

Diane Lane valami olyan ártatlan, mégis buja kisugárzással tud minket az ujjai köré csavarni, hogy abból sosem lehet elég. A hűtlen című filmdráma/thriller éppen arról szól, amire a címe utal, a hűtlenségről, konkétan egy hűtlen feleségről, aki engedett a kísértésnek. Végzetes találkozás, rejtélyes idegen, szóval minden, ami egy konkrét összeomláshoz szükséges lehet, már ami a házasságot illeti. Ez a jelenet csak az egyik a többi lenyűgözően élethű és felkavaró többi közül, de nem véletlenül került a listánkra.

unfaithful train romantic scene DIANE LANE

Uploaded by HoLlyWoOd LoVeRssss on 2016-08-13.

Adèle élete – 1–2. fejezet (2013)

Ez a francia filmdráma két fiatal lány szenvedélyes viszonyát mutatja be egészen explicit jelenetekkel fűszerezve. Tinédzseréveitől egészen fiatal felnőttkoráig megismerjük Adéle életét és gondolatait, hozzáállását élete legnagyobb szerelméhez és természetesen a testiséghez, amibe egyszerűen lehetetlen nem belepirulni a film nézése közben. Adele Exarchopoulos és Léa Seydoux zseniálisat alakít, simán elérték, hogy a filmtörténelem legerotikusabbjaként tartsuk számon a kapcsolatuk beteljesülését részletező jelenetet.

Emma Loves Adele Lesbian Sex Scene [HD] | Blue is the the Warmest Color #19

Movie: Blue is the Warmest Color (2010) Subscribe for more: https://www.youtube.com/channel/UCHt1z8PRUn84h4GbbVByd5w PLOT (Scene): Adèle and Emma look into each others eyes for a long time. Then, Adèle gets closer to Emma and kisses her. Emma returns it. After a few moments, they break away and smile at each other.In the next scene, Adèle and Emma are in bed in presumably Emma’s apartment.

Shame – A szégyentelen (2011)

Egy harmincas éveiben járó New York-i férfi függősége nem éppen a legszexibb téma, de annyira nyersen és realisztikusan mutatja be ez a film a gyomorgörccsel járó vágyat, hogy tényleg képes rá, hogy kibillentse a nézőt a lelki egyensúlyából. Steve McQueen rendezői munkája és Michael Fassbender alakítása sok szempontból tökéletes, ugyanis minden apró jelenetnek, mozdulatnak, kameraállásnak különálló és fontos szerepe van a cselekményt illetően. Zavarba hoz és egyáltalán nem tölt el jó érzéssel, de kötelező  darab.

Shame(2011) – Subway Attraction

In New York City, Brandon’s carefully cultivated private life — which allows him to indulge his sexual addiction — is disrupted when his sister Cissy arrives unannounced for an indefinite stay.

Fekete hattyú (2010)

Majd pont Mila Kunis és Natalie Portman marad le erről a listáról! Aronofsky pszicho-thrillere egy balerina belső vívódását mutatja be, főszereplőnk ugyanis tökéletes fehér hattyúnak, de az közel sem biztos, hogy ki tudja ereszteni magából démoni érzékiséget ábrázoló fekete hattyút. A saját magában felfedezett kettősség feldolgozhatatlanságát mutatja be a film, többek közt ilyen jelenetek formájában is:

Black Swan (Lesbian scene)

Follow me on: Tumblr https://www.just-me-saba.tumblr.com facebook https://www.facebook.com/911Saba twitter https://twitter.com/sabadark vk http://vk.com/saba911 and dont forget to subscribe c:

Brokeback Mountain – Túl a barátságon (2005)

A filmben lévő szexjelenet inkább az érzelmekre megy rá, mint a túlzott magamutogatásra és éppen ezért olyan hatásos. Ang Lee drámájának főszereplői, Heath Ledger és Jake Gyllenhaal karaktereinek egymásra találása üvölti magából azt a szorongást, ami szexuális beállítottságuk felfedezésével jár. A jelenet először durva és romantikátlan, túlzottan maszkulin és agresszív, ami azt sugallja, hogy a sorsot okolják az érzelmeikért, később azonban egyre lágyabb és finomabb lesz a köztük lévő kapcsolat, amint kezdik elfogadni a vágyaikat.

Brokeback Mountain Kiss Tent Scene

Brokeback Mountain (2005) Drama, Romance Directed By Ang Lee Starring Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Randy Quaid, Michelle Williams, Anna Faris, Linda Cardellini, Anne Hathaway, Scott Michael Campbell, Graham Beckel e Peter McRobbie

Anna Karenina (2012)

Nem is szexjelenet, inkább egy gondosan megkomponált halál, egy minden mozdulatában tökéletes keringő, aminek az orosz irodalom minimális ismeretével is tudjuk, hogy tragikus vége lesz. Ez a pár másodperces jelenet is ezt sugallja, de éppen ezért olyan nagyszerű. Semmit nem mutat, mégis mindent lát, érez és hall a néző és pontosan átérzi azt a kéjes bűntudatot, amibe Anna Karenina menthetetlenül beleszeret. A 2012-es feldolgozás nem kapott túl nagy hírverést, pedig a világirodalom egyik leghíresebb viszonyát nagyon szépen vitte filmvászonra:

Anna Karenina love scene clip

No Description

A sötétség útja – Mulholland Drive (2001)

Ha Lynchnek valamihez köze van, az mindig szürreális, ez alól a Mulholland Drive sem kivétel. Naomi Watts és Laura Harring gyengéd, álomszerű násza igazán váratlan része a bizarr történetnek, amelyről később kiderül, hogy valójában csak egy depressziós színésznő víziója. Pont ezért olyan finom és légies a jelenet, teljesen kiragadja a nézőt a kemény, megpróbáltatásokkal teli valóságból.

Mulholland Drive Love Scene

The love scene from the David Lynch movie Mulholland Drive, edited for nudity. The music is a song written by composer Angelo Baldimenti that did not make it into the movie’s final edit, but it is on the soundtrack CD.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló