Film

3 durva dolog, amit nem tudtál Jeffrey Dahmer sorozatgyilkosról

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.12 | 07:18

A Jeffrey Dahmer életét és bűncselekményeit bemutató sorozat jelenleg a legnépszerűbb a Netflixen!

A sorozat egészen részletesen bemutatja, hogyan alakult Jeffrey Dahmer személyisége, mi miatt vált sorozatgyilkossá, ahogy azt is, mi alapján választotta ki áldozatait és hogyan végzett azokkal.

Van néhány dolog, amire viszont nem tér ki a sorozat! Ezeket talán te sem tudtad a hírhedt sorozatgyilkosról.

1. Népszerű volt

Jeffrey Dahmer nagyon népszerű volt az iskolában. Nem egy visszahúzódó, furcsa figura volt, hanem ő volt az osztály bohóca, aki folyamatosan szórakoztatta a barátait. Még fan klubot is létrehoztak számára, annyira kedvelték az osztálytársai.

2. A 18. születésnapja

Míg a legtöbben a barátaikkal buliznak a 18. születésnapjukon, Jeffrey Dahmer úgy ünnepelt, hogy meghívott a házába egy stoppost, akit egy kalapáccsal halálra vert. Mindezt azért tette, mert a férfi távozni akart Jeffrey házából, ő pedig nem akarta, hogy elmenjen, ezért inkább megölte.

Titkos kódok a Netflixen? Ezekről neked is tudod kell

3. A halála

Jeffrey Dahmert 1994. november 28-án egyik rabtársa ölte meg. Részt vett egy munkaprogramban, ahol Scarverrel és Jesse Andersonnal került egy szobába. Az őrök hagyták őket dolgozni, majd amikor visszatértek látták, hogy Scarver egy konditeremből lopott vasrúddal agyonverte Jeffrey Dahmert és Jesse Andersont. Jeffrey nem sokkal később belehalt a sérüléseibe, másnap pedig Jesse Anderson is elhunyt.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló