Film

Itt az eheti trailer dömping

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.17 | 00:03

Marvel őrület, Netflix remények, Nicolas Cage nagypapa szakállal, és egy 62.450 festményből összerakott animáció.

Remek trailerek és imádnivalóan béna film ígéretek a zsákban. A Star Wars Zsivány egyesét már mutattuk, és arról is írtunk, hogy milyen rejtett utalások vannak benne. Ahogy szó volt Keanu Reevesről, és a John Wick második részéről is, amit nagyon várunk már. Nézzük, mi jöhet még?

Power Rangers

A verekedős önjelölt ifjú rendfenntartók sorozatát és az ötletgazda Haim Sabant sokáig megszólták azért, hogy mennyire erőszakos megoldási mintákat ad az életről a fiataloknak. Ehhez képest az előzetesben tinifilmes melodrámák halmozódnak. Azért a hangulata ígéretes, adjunk neki egy esélyt.

Iron Fist – Vasököl

A Marvel és a Netflix együttműködésének csak örülni lehet, és a Luke Cage után jön a Vasököl sorozata is. Mivel a Vasököl többek között a hetvenes évek ázsiai kung-fu filmjeinek hatására született, itt nem látványos CGI világot és robbanásokat várunk, hanem fifikás harcművészeti megoldásokat, egy Himaláján tanult top fightertől. A Netflix ezt tudja hozni, és ha a történetet is felturbózzák, mert jó sztorikban is otthon vannak, akkor már nem veszíthetünk.

Army of One

Nicolas Cage nyugdíjas szakállal, egy igen gondterhelt arcot játszik, és Russell Brand pedig magát Istent. Vígjáték, amiben biztosan lesz csavar, ezt tudjuk a Minden6ó óta. Biztos, hogy trash, biztos, hogy élvezni fogjuk.

Loving Vincent

Azt nem tudhatjuk, hogy a Vincent van Gogh festőzsenije ihlette film cselekménye jó lesz, de megnézni bizosan érdemes már csak a látvány miatt is. Pontosan 62.450 festményből rakták össze a képi világot és a szereplőket, ez látványban még akkor is megéri, ha az alakok a Szomszédok dialógusait szavalják Julcsitól Taki bácsin át, Mágenheim doktorig.

Divine

Ezek azok a sorozatok, amik nagyot üthetnek. Francia csaj drogdílerek veszélyes sztorija a gettóban. Bejött a Bron/Broen, a Killing dán verziója, ez pedig egy Netflix sorozat, ami sokat ígér. Csemegegyanú, talán egy újabb jó kis sorozat a hollywoodi klisék és tökéletes arcélek nélkül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.