Film

Johnny Depp is beszáll a legendás állatok kergetésébe

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.02 | 08:07

Jack Sparrow szerepében is visszatér, de csatlakozik a Harry Potter spin-offhoz is. Még be sem mutatták az első mozit, de már tudjuk, hogy az elszabadult csodalényekről szóló előzményfilm-sorozatot öt részesre tervezik.

gettyimages-503723424
Kevin Winter / Getty Imagesfotó: Kevin Winter

A fiktív Potter-tankönyv megfilmesítése november 18-ától látható a mozikban, és abba az időbe kalauzol el, amikor még a népszerű varázsló tanoncok meg sem születtek. Ebben a New Yorkban, 1926-ban játszódó első részben még Depp csak rövid időre mutatkozik, és a Warner Bros.-nál egyelőre nem is árulták el, melyik szerepbe bújik.

A Legendás állatok és megfigyelésük története ott indul, amikor az Eddie Redmayne által megformált karakter begyűjtött teremtményei elszabadulnak. J.K. Rowling írta a forgatókönyvet, és október közepén jelentette be, hogy öt részesre tervezi ezt a sorozatot. A csapatba már leigazolt Redmayne mellett Colin Farrell és Jon Voight is.

A 2018 novemberére ígért folytatásról David Yates rendező már szivárogtatott ki pár részletet.

A második epizód nagyon más lesz, de ami közös az első résszel, hogy szintén egy világvárosban fog játszódni.

Jövőre kezdik forgatni a folytatást a Karib tenger kalózai eléggé elfoglalt sztárjával, aki 2017 májusában mutatja be a Dead Men Tell No Tales című újabb kalóz kalandot, novemberben pedig a Murder on the Orient Express remake-jét – hozza a Variety.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló