Film

Mike Myers nem nyugszik, amíg vissza nem hozza Austin Powerst

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.02 | 13:15

Az 55 éves komikus szerint jól fog kinézni egy újabb rész, hát még Dr. Genya!

Ha még nem lett volna elég idén a nagy visszatérésekből, akkor itt egy újabb versenyző is: a Bohemian Rhapsody-ban is látható Mike Myers bizony lehúzna még egy bőrt Austin Powersről! Sorban a negyedik kémmozi fog érkezni, méghozzá nemsokára.

 

View this post on Instagram

 

All the stars were out at the NYC Red Carpet Event for #BohemianRhapsody, in theaters FRIDAY. See link in bio to get your tickets.

A post shared by Bohemian Rhapsody (@bohemianrhapsodymovie) on

Már nincs messze, hogy viszont lássuk Dr. Genyát, méghozzá valahol a kultúra területén.

– árulta el a franchise-ban több szerepet alakító, 55 éves kanadai komikus. Már a rendező, Jay Roach is rebesgette, hogy ismét összedugták a fejüket.

2016 óta beszélgetünk egy rebootról, most már egyre közelebb kerülünk a megvalósításhoz is. De egy jó ötlethez, mint tudjuk, idő kell.

Valami nagyon ütős koncepcióra lesz szükség, ugyanis például Verne Troyer (Kicsi Én megformálója) már április óta nincs az élők sorában, de további akadályok is tornyosulnak a projekt előtt.

A másik gond az, hogy a ’90-es évek végén és a korai 2000-es években készült három film összesen 600 millió dollárt hozott, ám azóta felnőtt egy új mozifogyasztó generáció is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clube Das Pipocas (@clubdaspipocas) on

Plusz gondoljunk bele: nehéz elképzelni azt, hogy a már akkor sem túl fiatalos, ám annál szexmániásabb, leuralós Powers hogyan teljesítene a #metoo utáni korszakban. Mai szemmel újranézni a korábbi részeket – kimondottan erős idegeket kíván -nőgyűlölet és rasszizmus is csöpög a kockákról.

Ha az alkotók a régi kerékvágásban szeretnék folytatni a kém kalandjait, akkor bizony kihívják maguk ellen a sorsot, teszi hozzá a Vice.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.