Film

Kitalálod, hány Nicolas Cage-film jelenik meg a jövő héten?

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.05 | 19:32

Nicolas Cage nagyot akar robbantani. A jövő héten három filmje jelenik meg, rá is fért már szegényre egy ilyen hír azok után, hogy Vince Neil zenésszel verekedett, vagy hogy tudtán kívül lopott dinoszaurcsontot vett egy árverésen, amit utána vissza kellett juttatnia Mongóliába.

Úgy tűnik, hogy Cage újra a régi fényében tündökölhet: mindhárom új filmjének ígéretes az előzetese.

A kedvencünk az Army of One, ahol egy szerencsétlen öregapát játszik, akit a képzelete Pakisztánba küld azért, hogy fogja el Oszama Bin Ladent. Ha ez alapján még nem tartjátok bizarrnak, eláruljuk, hogy a Borat rendezője, Larry Charles felelt ezért a filmért is.

Tarantino-film jellegű az előzetes alapján a Dog Eat Dog, de nem ő rendezte, hanem Paul Schrader, akivel már nem először dolgozik együtt Cage. Willem Dafoe a másik főszereplő, akivel röhögve ölnek meg egy csomó embert, meg persze nagy bajba kerülnek.

Sokkal megrázóbb történet a USS Indianapolis: Men of Courage-é. Ebben a filmben az amerikai történelem legsúlyosabb hajós katasztrófáját dolgozzák fel, sok érzelemmel és a tengerben katonákat zabáló cápákkal.

Egyelőre csak az USA-ban, ott is csak kijelölt helyeken kerülnek moziba a filmek, de a neten keresztül az egész világon elérhetőek lesznek.

(Nyitókép: Getty/Valerio Pennicino)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló