Film

Ha vájtfülű Star Wars rajongó vagy, mondjuk, mi lesz a kötelező karácsonyi ajándékod az idén

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.08 | 12:48

Az 1977-es legelső filmhez van köze.

Idén 40 éves az első Star Wars film, az A New Hope, amivel az egész őrület a kezdetét vette, és amiben fontos szerep jutott a később Oscar-díjjal jutalmazott filmzenének is. John Williams első osztályú munkát végzett, a Star Wars-é talán a leghíresebb filmzene, sőt, sikere még a legnagyobb slágerekével is vetekszik. Egy megunhatatlan klasszikus, amit tényleg csak az nem ismer és nem tud eldúdolni, aki az elmúlt 40 évet a cilizációtól hermetikusan elzárva töltötte. December 7-én, a kerek évforduló apropóján díszes, csilivili box set-ben ismét kiadják a méltán körülrajongott filmzenét.

És hogy az élmény igazán üssön, a díszdoboz borítóján a Halálcsillag 3D hologramja látható majd, amibe igazán jó lesz beleflashelni, miközben a hangfalakból meg bömböl a nagyívű űrhajószene. Idézzük is fel gyorsan, kezdő felirattal és jelenttel együtt természetesen.

Star Wars – Opening Scene (1977) [1080p HD]

The fantastic original opening scene from Star Wars, way back in 1977. Little do some folks know, the title was renamed to “Episode IV: A New Hope” in the theatrical re-release in 1981.

A december 15-én mozikba kerülő új Star Wars film zenéjét egyébként ismét csak John Williams szerzi. Ebből részleteket még nem tudunk mutatni, viszont nemrég a Star Wars stáb Twitter oldalára kikerült egy werkvideó, aminek az anyagát még az új rész forgatása közben rögzítették.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.