Film

Will Smith újra, új Underworld és az új Ötödik elem, 3 előzetes a hétvégére

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.12 | 06:12

Nem sok újat talál ki mostanában Hollywood, de a folytatások legalább érdekesek. Három előzetes, amit muszáj megnézned a hétvégén.

Persze itt a Zsivány Egyes új ajánlója is, de arról már külön volt szó a héten. Ami elsőre is szemet szúr, hogy alig vannak új ötletek, folytatásokat kapunk mostanában Hollywoodból, néha még az is folytatásnak tűnik, ami nem az.. De azért nem vagyunk szomorúak, lássuk mi  lehet a Star Wars mellett kedvenc.

Először is Luc Besson visszatért. elvileg új filmet rendez, és Hollywood keze is benne van a dologban, de a Valerian és az ezer bolygó városa egy az egyben Az Ötödik elem folytatásának tűnik. A képregény mozi verziója Cara Delevigne és Dane DeHaan főszereplésével, de a fontos szereplők között ott van Rihanna, Ethan Hawke, Clive Owen, John Goodman, Herbie Hancook és Kris Wu is, a látvány pedig tökéletes.

 

Az Underworld közel áll a szívünkhöz, itt tűnt fel Görög Zita is, Erdély is ismerős, csak az utóbbi folytatásokból nem mindegyik sikerült jól. Az ötödik részben Selene vagyis Kate Beckinsale a vámpírok oldalán harcol a vérfarkasok serege ellen, de legalábbis a vármpír-vérfarkas háborúnak akar véget vetni mindenáron. Még akkor is, ha, mint Harry Potternek, az ő vérén át vezet az út a békéig. Az első előzetes pont egy hónapja jött ki, de már itt is a második.

 

Will Smith mindig jó dramedyben, és most pont abban fog szerepelni. A Collateral Beauty egy összeomlott reklámszakember története, aki lánya halála után leveleket kezd írni a Szerelemnek, az Időnek és a Halálnak. Aztán egy nap hatalmas meglepetés éri. Mindez  Keira Knightley, Kate Winslet, Michael Pena és Edward Norton társaságában, ami szintén nem rossz lista. A történet alapján nem csodálkozunk, hogy karácsonykor jön ki a film Amerikában, december 16. a tervezet premier.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló