Film

James Franco megrendezte a világ legrosszabb filmjét, és ő is játssza a főszerepet

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.15 | 09:51

A The Disaster Artist így tiszteleg a minden idők legborzasztóbb filmjeként számon tartott, 2003-as The Room előtt.

A hétvégén egy Los Angeles-i filmfesztiválon bemutatták James Franco legújabb rendezését, a kultikussá vált, a világ legrosszabb filmjeként elhíresült, The Room című filmről szóló művet, amelyben maga Franco alakítja a 2003-as rettenetes film mindenesét, Tommy Wiseau-t is.

The Room a világ egyik legrosszabb filmjeként híresült el (és nem összekeverendő a Brie Larsson főszereplésével készült, Oscar-díjas drámával) Ilyen rossz film tényleg nincs, pontosabban ilyen sajátosan rossz film nincs. Egyszerűen tényleg minden pillanata borzalmas, de az író-rendező-főszereplő Tommy Wiseau a maga módján tényleg egy zseni – és ezért is vált szelídült később kultikus vígjátékká ez a műalkotás, pedig ugye az alkotók annak idején komolyan gondolták ezt a filmet.

A film egyik főszereplője, Greg Sestero később Tom Bissell újságíró segítségével megírta a The Disaster Artist című könyvet arról, hogyan is alakult a barátsága a rejtélyes származású, korát folyamatosan letagadó, feltehetőleg illegális ruhaimportból meggazdagodó Wiseau-val, és most ebből készített James Franco filmet. Íme, még abba is belepillanthatunk, hogy milyen is volt felvenni a film legemlékezetesebb (“Oh, hi Mark”) jelenetét.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló