Film

Arya Stark végre filmes szerepet kapott

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.24 | 07:10

Januárban érkezik Maisie Williams első mozifilmje, a megható történetet bemutató Book of Love (A szerelem könyve). Mi mást alakítana benne a Trónok Harca legmenőbb csavargója, mint titokzatos csavargó kislányt.

Testhezálló főszerepléssel debütál a mozivásznon Maisie Williams, a Trónok harcából Arya Stark néven ismert szeretnivaló, kegyetlen szívű gyilkos. Ölni ebben a filmben valószínűleg nem fog, viszont a sorozathoz hasonlóan itt is tökös, elhagyatott kislányként jelenik meg, aki lomtalanított hulladékokból szedi össze az alapanyagot a tutajához, hogy áthajózza vele az Atlanti óceánt. Január 13-án jelenik meg a film online változata. Spoilerek a videó alatt.

Két megrendítő esemény határozza meg a filmet: Millie (Maise Williams) viskóját véletlenül felgyújtja az építészként dolgozó férfi főszereplő, Jason Sudeikis, akinek közben autóbalesetben meghal a felesége. Felajánlja a kislánynak a segítségét, aki makacsul küzd ez ellen, de végül beadja a derekát. A trailer alapján egyszerre lesz vicces és megható a film, most elkönyvelhetjük, hogy könnyed esti mozinak pont jó lesz, januárban kiderül, hogy ezen felül képes-e valamire.

(Nyitókép: YouTube/Movieclips Trailers)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló