Film

Kirúgták Bryan Singert, a Queen-film rendezőjét, mert eltűnt a forgatásról

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.05 | 11:05

Állítólag már korábban is gondok voltak vele a felvételek alatt. A FOX közölte, hogy már nem ő a Bohemian Rhapsody rendezője.

Hivatalosan is leállították a Bohemian Rhapsody címmel készülő Queen-mozi forgatását, mert a rendező már másfél hete eltűnt a helyszínről. A produkiót gyártó 20th Century Fox közölte, hogy Bryan Singert már ki is rúgták a projekt éléről. A rövid hétfői közleményben csak annyit írtak, hogy már nem Singer a Bohemian Rhapsody rendezője. Az 52 éves rendező egyébként 2014-ben keveredett botrányba: szexuális zaklatással vádolták, de aztán a rendezőt pedofíliával és nemi erőszakkal megvádló színész, Michael Egan visszavonta a vádakat.

A stúdió közleményben ismertette, hogy szerződést bontott a munkát hanyagoló rendezővel. Singer produkciós cége, a Bad Hat Harry is szakított a Foxszal és már be is zárták a stúdiónál fenntartott irodáikat. A Bad Hat Harry és a 20th Century Fox az új évezredben több tévésorozat mellett az X-Men filmeket készítette együtt.

A post shared by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

A Deadline szerint időközben arra is fény derült, hogy a négyszeres Emmy-jelölt rendező édesanyja betegsége miatt nem tért vissza a forgatásra a november végi szünet óta. Állítólag már ezt megelőzően is gondok voltak a felvételek alatt, és egyes források szerint a Freddie Mercury-t alakító Rami Malekkel is többször összetűzésbe került.

Egyelőre nem találtak új rendezőt a filmhez, amiben Rami Malek alakítja majd Freddie Mercuryt. Singer hiányában egyébként az operatőr Thomas Newton Sigelnek kellett beugrania a forgatási napokon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló