Film

Nagyon megszorongatták a sztárt a szexuális zaklatási vádakkal

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.06 | 11:10

Húsz éves az Amikor a farok csóválja, amiben Dustin Hoffmann volt a főszereplő, és John Oliver jól elkapta az aktuáls témát.

John Oliver láthatóan zavarba hozta a színészóriást, mikor a Wag the Dog kerek évfordulóján bekérdezett pár erőset. A Last Week Tonight műsorvezetője hétfő este heves szóváltásba keveredett Hoffmannal, mikor bedobta a szexuális zaklatási vádak témáját. Az eset egyébként az Amikor a farok csóválja című film köré szerveződő beszélgetés során történt, melyről rossz minőségű felvételt készített Steven Zeitchik, a Washington Post munkatársa. Az egyórás kérdezz-felelek hat perce sikerült botrányosra, melyben a komikus rákanyarodik a kényes ügyekre:

Most valami olyanról kell szót ejtenünk, ami itt lóg a levegőben.

via GIPHY 

Elővezette azokat a vádakat, melyekkel Anna Graham Hunter nemrégiben illette a 80 éves színészt, még 17 éves korában, 1985-ben elszenvedett sérelmeit listázva.

A levegőben lógna? Olvastál pár dolgot, és máris feltételezel rólam valamit. És mindenkinél jobban tudod, hogy bűnös vagyok.

Hoffmann hetekkel ezelőtt, nyilvánosan bocsánatot kért vitatható viselkedéséért, melyet Hunter az esszéjébe is beszerkesztett.

A lehető legnagyobb tisztelettel viseltetek a hölgyek iránt, és szörnyen érzem magam, ha egy múltbeli tettem kellemetlen helyzetbe hozná bármelyiküket. Sajnálom, nem ez az egyedi eset tükrözi valódi személyiségemet.

A találkozón jelen volt még a film másik sztárja, Robert de Niro, Jane Rosenthal producer és Barry Levinson rendező is. Hoffmann azt állította, hogy sosem találkozott Grahammel.

A mai napig nem tudom, ki is az a nő. Sosem futottunk össze személyesen, ha csak nem egy koncerten, ahol többekkel voltam együtt.

Oliver nem hagyta annyiban, fura neki így ez a bocsánatkérés:

A nem tükrözi, ki vagyok-rész borít ki, mert ez arra mutat, ki voltál. Ha mégis megtörtént, mert nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét, akkor volt egy szoknyavadász időszakod. Megfutamodásnak tűnik, olyan, mintha elutasító volnál, nem igaz?

Hoffmann erre úgy reagált, hogy:

Nehéz erre válaszolni, nem te voltál ott. Bármit elhiszel, ami megjelenik a sajtóban?

80!!! #dustinhoffmann #happybirthday #ily #thegraduate

A post shared by annie (@narcoleptk) on

 

Oliver köti az ebet a karóhoz, miszerint az írónőnek hisz, aki Az ügynök halála-filmnél gyakornokként forgatott Hoffmannal.

Mi értelme volna, ha hazudna?

A színész erre így reagált:

Az se vall sok értelemre, hogy negyven évig nem hozakodott elő a történetével.

Erre a műsorvezető a kezébe temette az arcát:

Oh, Dustin!

felkiáltással. Ezek után inkább csak a forgatásokat érintették már. A színész szerint igazi családként működött együtt a stáb. Gyakran szaladtak bele szexista poénokba, melyeken jókat röhögtek mindannyian. Emlékeztette a jelenlévő közönséget arra is, hogy mindez négy évtizede zajlott. Oliver szerint nem elég belátó a színész, a helyzethez több komolyság volna szükséges:

Kettőnk közül egyikünk sem áldozatként van most itt, így ez a beszélgetés sincs túlzottan ínyemre.

összegezte Oliver, a CNN Entertainment oldalán. A felvétel itt látható:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.