Film

Guy Ritchie egyik színész-rendező haverja ugrik be a kirúgott Bryan Singer helyett, hogy megrendezze a Queen filmet

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.08 | 10:34

Az angol Dexter Fletcher még szerepelt is a Ravasz, az agy és két füstölgő puskacsőben.

Bryan Singert gyorsan kitették a készülő Queen-filmből a pedofília és a szexuális zaklatás vádjai miatt, ami annyira nem nagy baj. Egyfelől Singer kicsit idegennek is tűnt az angol rockzenekar történetét feldolgozó filmhez, másfelől pedig ő mégiscsak a szuperhős filmek bábja – bár ettől még képes lehet mást is rendezni, mint megtette azt már az X-Menezés előtt, sőt közben is. De azért Fletcher akkor is jobb választásnak tűnik. Az mindenképpen üdvözlendő, hogy akárcsak a zenekar, úgy ő maga is angol, aki nem a hollywoodi stúdiók embere. Rendezett már zenés filmet, egy musicalt (Sunshine on Leith), ami Angliában sikerrel szerepelt a mozikban.

Ráadásul humora is van a színész-rendezőnek, amit már Ritchie filmjében is megmutatott, majd további mozikban és tévésorozatokban szintúgy, de eddigi legnagyobb filmsikere is egy vígjáték volt, a nálunk is szépen szerepelt olimpiai komédia, az Eddie, a sas. Persze a Queen története nem feltétlenül vicces, de némi szellemesség, könnyedség akkor is kell ahhoz, hogy egy zenekarról fesztelen hangulatú film  készülhessen. Bryan Singer nem ilyen figura. Dexter Fletcher viszont ilyennek tűnik. Szerintünk ezzel a rendezőcserével mindenki jól járt, a filmnek és a közönségnek is nyert ügye van. Vagy lesz, reméljük, meglátjuk.

Queen – We Are The Champions (Official Video)

Queen + Adam Lambert North American, UK & Europe Tour 2017. Tour dates and tickets @ https://queenofficial.lnk.to/live-2017 Subscribe to the Official Queen Channel Here http://bit.ly/Subscribe2Queen Taken from News Of The World, 1977. Queen – ‘We Are The Champions’ Click here to buy the DVD with this video at the Official Queen Store: http://www.queenonlinestore.com The official ‘We Are The Champions’ music video.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló