Film

Megan Fox is szerepet kaphat a Gotham City Sirens-ben

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.16 | 12:20

Margot Robbie mellett ő lehet a másik főszereplő a DC csajgonosztevőit felvonultató filmben. Már ha igazak a pletykák.

(fotó: Frazer Harrison/Getty Images)
(fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Arról már rögtön a Suicide Squad bemutatása után beindultak a híresztelések, hogy ha valaki kap saját filmet ebből a társaságból, akkor az Margot Robbie karaktere, Harley Quinn lesz. Szóló film helyett viszont egy csak csajok gonoszválogatottra van inkább kilátás, nemrég ugyanis kiderült, hogy David Ayer rendező és Robbie (mint producer) a Gotham City Sirens képregény megfilmesítésén dolgozik, amiben Harley mellett Catwoman (Macskanő) és Poison Ivy (Méregcsók) a főszereplők.

Utóbbi szerepére pedig már egy pályázó is van, úgy hírlik, hogy Megan Fox szívesen húzná magára Poison Ivy zöld ruháját. Az NME a Bleeding Cool oldalra hivatkozva most azt írja, hogy Megan Fox nemrég megrendelt magának pár régi képregényt, amiben Harley és Poison Ivy először szerepeltek együtt, ebből pedig arra következtetnek, hogy erre a szerepre készül. A színésznő amúgy is nagy képregény fan, és Méregcsók szerepe iránt már korábban is érdeklődött.

A csajgonosz válogatottról szóló film a hírek szerint még a Suicide Squad 2 előtt készülne el, és 2018-ban kerülne a mozikba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.