Film

5+1 karácsonyi film, amit idén látnod kell – Avagy túl a Reszkessetek, betörők!-ön

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.23 | 15:48

Felejtsük már a Reszkessetek, betörők!-et, csak legalább erre az évre!

Pixabay

Sokan csak addig jutnak el az ünnepek alatt, hogy benyomják a tévét, és bejglimámorban bámulják azt, ami benne megy, bármi is legyen az. Ezért lehet az, hogy már milliószor láttuk a Reszkessetek, betörők! című klasszikust, az Igazából szerelmet vagy a Grincset. Nem azt mondjuk, hogy ezek nem jó filmek, inkább azt, hogy vannak jobbak is!

Most pedig fel is sorolunk hatot, amelyeket érdemes elővenni idén karácsonykor.

#5 Karácsony Connecticutban

Egy kis nosztalgia a ’40-es évekből! A vicces, fordulatos sztori az egész családot behúzza.

#4 Karácsonyi lidércnyomás

A Tim Burton rajzai alapján készült stop-motion nemcsak a gyerekek kedvence lesz: mindenkit elvarázsol ez a különleges világ.

#3 Snoopy karácsonya

Nincs karácsony cuki, animációs filmek nélkül! Ezért is lesz nem megszokott, de tökéletes választás a Charlie Brown karácsonyáról szóló mese.

via GIPHY

#2 Polar Expressz

A sikert már a rendezés is garantálja: Robert Zameckisnek rengeteg zseniális filmet köszönhetünk. Ez a gyerekkönyv alapján készített animációs fantasy lesz az új kedvencetek!

#1 Az élet csodaszép

Ennél nincs szebb karácsonyi történet, de tényleg! Kicsit romantikus, kicsit szomorú, kicsit megindító, és mindeközben nagyon tanulságos. Fontos: ezt a filmet nem elég nézni, látni is kell!

via GIPHY

+1 Drágán add az életed!

Az utóbbi hetekben hangos volt a net a vitától: karácsonyi film-e vagy sem. A nézők nagy része arra jutott, hogy nem, de mi a hangulata végett +1-nek megszavaztuk!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló