Horoszkóp

A Halak döntést hoz, az Ikrek tisztáz egy félreértést – napi horoszkóp 2024. április 17.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.17 | 09:05

Ma segítenek minket az égi folyamatok, a Hold a Vénusszal és a Merkúrral is kedvező fényszöget zár be. Napi horoszkóp következik.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma napközben csupa segítő fényszög hat ránk. Érzelmileg kiegyensúlyozottnak érzed magad, és teljes összhangban van a szív az ésszel. Ha fontos döntést kell hozni, ez most egy teljesen jó időpont a szempontok végiggondolására.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Izgalmas napod lesz szerdán. Valaki egy titkot, vagy egy eddig általad nem ismert információt oszt meg veled, és ez nagy hatással lehet rád, olyannyira, hogy tervezésre, cselekvésre késztet. Mindenképpen új tervekre fog inspirálni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán valaki hirtelen felbukkanhat, akit már rég láttál, és ez kissé felboríthatja körülötted az egyensúlyt, hiszen az érzelmeknek nem tudsz majd parancsolni, legyenek azok negatív, vagy pozitív előjelűek is. Jó lehetőség ez viszont a félreértések tisztázására.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy kapcsolati probléma határozhatja meg a mai napot. Talán egy családi, vagy egy munkahelyi feszültség kerül napirendre és ahogyan ez megszokott, mindenki elmondja a véleményét, álláspontját. Még ha erős véleményed van, akkor is jobb lenne, ha ezt most megtartanád magadnak. Valamiben ugyanis te sem látsz tisztán.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán valamilyen örömteli, pozitív változás állhat be egy fontos kapcsolatodnál, amit egy hír, vagy egy esemény hatása eredményez. Ragadd meg a lehetőséget és hozz ki minél többet a helyzetből még akkor is, ha esetleg maradt benned némi kétség, vagy bizonytalanság. Tényleg gondolkozz most pozitívan, mrt azzal jó irányt vesznek a dolgok.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma megnyílhat egy út előtted, és jó lenne, ha nem hagynád ki pusztán bizalmatlanságból. Tényleg gondold végig, hogy milyen félelmeid vannak, amik ezt a bizonytalanságot eredményzik. Ma rájöhetsz, hogy semmi okod aggodalmaskodni.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Olyan időszakban vagy, amikor a teremtő erők hatványozottan működnek az életedben, és az általad kezdeményezett dolgok valahogy utat találnak. Bármibe is fogsz, mintha meg lenne áldva a szerencsével. Használd ki ezt a kedvező periódust!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán még olyan helyről is támogatókra lelhetsz egy problémádban, ahonnan egyáltalán nem számítottál ilyesmire. Előfordulhat, hogy egy furcsa ismeretlen ajánlja fel a segítségét, vagy az is, olyan valaki, akitől eddig egyáltalán nem voltál elragadtatva.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán ha elvetsz egy magot, hamar kisarjad belőle valami – átvitt értelemben is. Kezdj hát bele bátran abba az új dologba, amire már egy ideje készülsz, mert ha ma indulsz el vele, nagyobb esélye van a sikernek, mint bármikor máskor.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán egy hír, vagy egy lehetőség arra irányíthatja rá a figyelmedet, hogy lenne némi teendőd a családban, vagy az otthon területén. Talán csak néhány bútort kellene kicserélni, de az is elképzelhető, hogy egy komolyabb felújítás terve is körvonalazódik most benned, vagy valakinek az ügyeit kell elrendezni.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán egy váratlanul felmerülő elfoglaltságod miatt kénytelen leszel egy előzetesen leszervezett programodat lemondani, vagy egy ígéretedet megszegni. Kérj meg valakit, hogy helyettesítsen, vagy álljon be helyetted, és vigye egy kicsit a dolgokat.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Te alapvetően is érzelmes típus vagy, de ez nem jelenti, hogy ne lennél ugyanakkor megfontolt is, ha arra van szükség. Most ez a két oldal összeér, hiszen olyasmi előtt állsz, ahol a megérzésed vezet jó útra, de az észérvek is alátámasztják a döntést.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló