Horoszkóp

Pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket – horoszkóp 2024. április 26.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.26 | 09:05

Pénteken reggel még a Skorpióból indul, de már délelőtt átlép a Nyilasba a Hold, és jókedvet, optimizmust hoz, elfújja a viharfelhőket. Napi horoszkóp.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken talán észre sem veszed, mennyire befolyásolnak majd az érzelmeid, a hangulatod. Nem szabad ugyanakkor engedned, hogy csakis ezek alapján dönts, amit az észérvek most súgnak neked, azt nem szabad figyelmen kívül hagynod.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Te szereted praktikusan, logikusan megközelíteni a dolgokat. Mindig keresed a kérdésekre a legjobb, legmegfelelőbb válaszokat. Ma könnyen lehet, hogy nem az lesz a helyes út számodra, amelyet a logikád diktál. Egy megközelítés, amely a szívednek kedvesebb, eredményesebb lehet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A pénteki nap tökéletes arra, hogy mélyebben megéld az érzelmeidet, a szeretetet, vagy a szerelmet, de ehhez egy kis időre be kellene lassulnod. Ha megállsz és felemeled a tekintetedet, akkor rögtön meglátod, megbecsülöd azt, aki ott van veled, ott áll előtted.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken tartsd nyitva a szemed és a füled, mert egy meggondolatlan lépés miatt valamilyen kisebb kár érhet, ami ugyankkor nem fog jólesni. Légy türelmes, mindig találd meg a megfelelő pillanatot és a megfelelő döntést. Ne kapkodj, mivel a legtöbb hibát a figyelmetlenség szüli!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken közel lehetsz ahhoz, hogy végre valóra váljon egy régi álmod. Ehhez azonban jól kell használnod az eszedet és hallgatnod kell a megérzéseidre is. Egy üzenetet kapsz, egy jelet az égiektől. A kulcs, hogy helyesen értelmezed-e.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken a reflektorfénybe kerülhetsz, valószínűleg valaki, vagy valakik elismerik a munkádat, tevékenységedet, sikereidet. Légy büszke, élvezd a dicsőség pillanatait! Igazán kitartó, megbízható vagy, még szép, hogy jön a dicséret is!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma egy hír, vagy esemény hatására elkezdesz végre újból pozitívan gondolkodni és meglátni az életben azt a megannyi szépet, amit ad számodra. Folytasd tovább ezt az utat és igyekezz mindig a pozitívumokat keresni magad körül.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon izgalmas találkozásod, vagy beszélgetésed lehet. A másikban megláthatod önmagad ellentétét. Minden, amit belőle hiányzik, az benned megvan és ami benne van, az benned jelent hiányosságot. A kérdés már csak az, hogy az ellentétek vonzani, vagy taszítani fogják-e egymást.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Hold ma már napközben átlép a Nyilasba. Emiatt spontán kialakuló érzelmek törnek rád, ami arra késztet, hogy meggondolatlanul reagálj egy körülötted kialakuló szituációra. Próbáld valamennyire kontroll alatt tartani önmagadat!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken próbálj végre egy kicsit önmagaddal foglalkozni, különösen akkor, ha az elmúlt időszakban sok időt töltöttél mások kiszolgálásával, segítésével, vagy olyan tevékenységgel, amelyben valaki más érdekében cselekedtél. neked is szükséged van egy kis énidőre, jutalomra vagy kényeztetésre.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Most erősen rád törhet a szabadságvágy. Érdemes talán végiggondolni, mik azok a tényezők, amelyek túlságosan korlátozóak, feleslegesek számodra és próbálj meg ezeken lazítani. Meg fogod látni, hogy egy sor olyan dolgot teszel, ami egyáltalán nem lenne szükséges.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ne lepődj meg azon, ha ma mindenki a megszokottnál is nyitottabb, kedvesebb veled. Van valami most benned ugyanis, amitől szinte sugárzol és ezt a legtöbben észre fogják venni körülötted, és keresik a társaságodat.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.