Horoszkóp

A Kos rászánja magát a lépésre, a Nyilast fellelkesíti egy ügy – horoszkóp 2024. április 29.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.29 | 09:05

Hétfőn már a Bak jegyében jár a Hold, ami szuper, praktikus hozzáállást ad, a Merkúr pedig már előre halad, ami elhárítja előlünk az akadályokat. Napi horoszkóp.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Egy ideje halogatsz valamit, és mindig kibúvót keresel magadban és csak nem akaródzik belevágnod. Persze mind ismerjük ezt az érzést… De ma tekintsd úgy, hogy nincs már további mentséged. Gyűrd fel az ingujjadat és kezdj bele.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn a kitartó munkáé a főszerep, és most az sem vigasztal, hogy másokkal együtt próbálsz túl lenni a nehezén. Ma azért jó esély nyílik rá, hogy végre tisztázhass néhány fontos kérdést, ami végül mégis csak jókedvre derít.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Semmiképp se húzd fel magad hétfőn a munkahelyi dolgokon! Ahelyett, hogy részletkérdéseken bosszankodnál, inkább a nagy egészre kell koncentrálnod. Ha úgy látod, hogy az erődet, a türelmedet felemészti a taktikázás, inkább hagyd az egészet.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A hétfői nap sok izgalmat tartogathat számodra. Ezért nem baj, ha részt veszel egy baráti, ismerősi program vagy munkahelyi esemény szervezésében. Valakivel épp most köthetsz ismeretséget, ami a későbbiekben is nagy hasznodra lehet.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Mivel talán már közel állsz egy célod megvalósításához, tele vagy motivációval és tettvággyal, amit egy mai hír, vagy telefonhívás csak tovább növelhet. Mikor dobj bele apait, anyait, ha nem most? Vesd be magadat a sűrűjébe és küzdj a jutalomért!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn sok múlhat a fellépéseden egy kivételesen jó helyzetben, így készülj arra, hogy határozottan kell majd viselkedned. Ha ugyanis azt látják, eltökélt és magabiztos vagy, fel sem merülhet az, hogy megkérdőjelezzék azt, amit mondasz, vagy teszel.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az égi folyamatok igazán szerencsés előjeleket teremtenek minden kérdéses ügynek. Ráadásul  valaki egy helyzetben igen kellemes meglepetéssel szolgál neked, mivel kiderül róla, hogy a felszín mélyen érző és felelősségteljes lelket takar. Légy nyitott az illetővel!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Hold már a Bak jegyében jár, ami végre leföldelt energia. Józanság, praktikus gondolkozás, lojalitás – ezek jellemzik a mai napot. Igazán nagyot léphetsz előre mindenfajta ügyeddel!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Meghívót kaphatsz valahová, ami egy érdekes csoport lehet, akiket a közös érdeklődés tart össze, vagy egy munkával kapcsolatos dolog is lehet. Legyen bármi, vesd bele magadat lelkesedéssel ebbe az új helyzetbe, hiszen te is régóta vágysz egy kis változatosságra.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Hold már a Bak jegyébe lépett hétfő, és nagyon kedvezővé, szerencséssé teszi ezt a napot neked. Most minden próbálkozásodban sikerrel járhatsz, mert a Merkúr is előre halad már, majdnem egy hónap hátrálás után.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma bármilyen programokat, feladatokat is terveztél be, ne próbálj minden területen egyszerre megfelelni, mert az most úgysem fog sikerülni. Igyekezz szűrni, és ami nem túl fontos, azt hagyd későbbre.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn lehet egy nagyon szerencsés lehetőség, ez lehet munka, vagy pénz, és jobban teszi, ha nem sokat késlekedik. Könnyen lehet ugyanis, hogy most tényleg lesz egy fordulat a pénzügyeiben.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.
Időjárás
Szerdán is lecsap a jégeső
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 22.