Horoszkóp

Az Oroszlán célhoz ér, a Halak csak saját magára hallgasson – horoszkóp 2024. május 4.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.04 | 10:05

Szombaton érzékenyebbek lehetünk a szokásosnál, mert három bolygó is víz elemű jegyben van: a Hold, a Szaturnusz és a Neptunusz. Napi horoszkóp következik.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton a gondok tovatűnnek és vidám hangulat köszönthet rád, amit nemcsak egy jó hír, hanem egy szeretett ember közelsége is inspirál. Használd ki a kellemes perceket és igyekezz minél többet kihozni a szituációból, mely ma adódik számodra. Tervezz estére is, ki tudja, mit hoz a pillanat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A mai napod kulcsszava az érzelmek, a szeretet lehet. Jól indulhat a napod, persze csak akkor, ha van szemed arra, hogy meglásd a pozitívumokat is a hírek sokaságában, mely most beérkezik hozzád. Olvass a sorok között és észreveszed őket!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az a munka és az az odaadás, melyet egy projektedbe fektettél, most végre termőre fordul. Ma igazán pozitív hangulatban lehetsz és megérdemelt a siker, melyet elértél. Talán nem is ártott már, hogy végre valamiben egy kis pozitív elmozdulás legyen körülötted.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A szombati napon három bolygó is víz-elemű jegyben jár: a Hold, a Szaturnusz és a Neptunusz. Emiatt biztos, hogy könnyen elérzékenyül. Ez ha meghatódás, akkor jó. Ha sértődés, akkor már kevésbé. Valószínűleg a környezete is érzi, hogy ma nem árt óvatosan bánni önnel.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma valamiben célhoz érsz és megérdemelten örülhetsz a sikernek. Most méltán lehetsz optimista, hiszen hamarosan pozitív változások indulhatnak meg körülötted, így nem volt hiába a sok erőfeszítésed.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma a cselekedeteidet az érzelmeid nagyban befolyásolják, talán sokkal nagyobb mértékben, mint azt máskor tapasztalod. Éppen ezért szükséges most nagyobb kontroll és önuralom részedről, különösen akkor, ha egy idegesítő egyén lehetetlenül viselkedik a közeledben.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az uralkodó bolygód, a Vénusz most nagyon erős helyzetben, a Bikában van. Tapasztalhatod, hogy a személyes tered igen erős kisugárzással bír, és érzékelheted, hogy a környezeted talán sokkal vonzóbbnak talál, mint általában. Használhatod ezt az erőt most arra, hogy meggyőzz másokat a véleményedről.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma egy kellemes meglepetés ér, amely nemcsak örömet hoz számodra, de megnöveli az önbizalmadat is. Használd ki hát ezt a pozitív töltést arra, hogy belekezdj valami újba, vagy befejezz valamit, amit már egy ideje halogattál. Ma lezárni és újat kezdeni is sikeresebben tudsz, mint máskor!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton egy új út nyílik meg előtted és neked kell döntést hoznod arról, belépsz-e rajta. Izgalmas és pozitív lehetőségek tárulhatnak fel, de mint mindennek, ennek is lehetnek kockázatai. Vajon elég bátor vagy, hogy kimozdulj a komfortzónádból?

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma meglepő és pozitív híreket kaphatsz, ami már igazán rád fért az elmúlt időszakod után. Végre felcsillan a remény, megláthatod a fényt az alagút végén egy fontos ügyben, amely az egész életedre és a jövőbeni terveidre is kihathatnak.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton olyan érdekes információk érkezhetnek hozzád, melyek nem csak a jövőbeni terveidet, hanem talán még a gondolkodásodat is megváltoztathatják valamiben. Lehet ugyanis, hogy mostantól néhány dolog, melyet fontosnak tartottál, már kevésbé érdekel, míg más dolgok előtérbe kerülnek.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A bölcsességed remek intuícióval párosul – csak bíznod kellene magadban. Tedd, amit a megérzésed diktál és ne hallgass senkire. Aki pedig elfogadja a tanácsaidat, azt segítsd és profitáljatok együtt a tudásból.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló