Horoszkóp

Az Ikrek fontos üzenetet, a Rák jó hírt kap – Horoszkóp 2024. május 17.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.17 | 09:05

Feszültséget keltő hatások érnek minket, de a Szűz Hold segít fókuszáltnak maradni. Napi horoszkóp péntekre.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken a Hold és a Szaturnusz szembenállás alacsony önbecsülést hozhat – neked azért még marad elég, de az lehetséges, hogy bizonytalanabb vagy a szokásosnál. Szerencsére ma már délután megengedheted magadnak, hogy picit lazábbra vedd a munkát. Tedd is meg!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold a Szűzben, a Merkúr a Bikában – ez neked segít abban, hogy fókuszált maradj. Főleg azért fontos ez, mert ma dob eléd egy-két döntéshelyzetet az élet. Hallgasd meg a baráti tanácsot! Jót akar neked az illető!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken egy olyan üzenet, vagy egy hívás érkezhet valakitől, ami olyan fontos lehet számodra, hogy valószínűleg minden egyéb dolgodat félre fogod tenni, hogy csakis ezzel foglalkozz. Igyekezz hát, erre számítva, kissé előre dolgozni, nehogy időzavarba kerülj a saját dolgaiddal emiatt.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken pénzügyileg kaphatsz jó hírt, vagy egyenesen pénz állhat a házhoz, amely talán nem változtatja meg gyökeresen az életedet, de hoz egy kis könnyebbséget. Talán még egy kis lazítás is belefér, nem gondolod?

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Új információkat kapsz valakivel kapcsolatban, amire nem voltál igazán rá felkészülve. Az illető viszont nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkezik, úgyhogy ne légy azért túl szigorú vele, hiszen senki sem lehet tökéletes!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken a Plútó fényszöge jelzi, hogy felkavaró érzés kerekedhet fel benned valakivel kapcsolatban, akit eddig csak felszínesen ismertél. Ez lehet egy szívélyes viszony, egy barátság, de akár valami komolyabb dolog kezdete is, akár egy szerelemé. Majd az idő eldönti!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma fellobbanhat benned a szenvedély lángja valakivel szemben és talán eleinte nem is tudod majd, hogy mit kezdj ezzel a sok érzéssel. Az a legfontosabb, hogy kezeld helyén. Várd meg, amíg a másik kezdeményez. Hidd el, rövidesen lépni fog.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma a személyes kapcsolataidat a szenvedély jellemzi majd, ami főleg a munkád terén érezteti a hatását. Ez azonban azt is jelenti, hogy könnyen kipattanhat egy vita, veszekedés. Elég azonban egy szó, egy kedves mondat tőled és minden a helyére kerül. Kipróbálod?

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken érdemes picit más megközelítésből ránézni a dolgokra, amikben sokat segíthet egy jó barát. Vannak ugyanis olyan kérdések, amikre az jelent megoldást, ha egy picit kívül helyezkedsz rajta. Segít, ha valaki kizökkent a szokásos nézőpontból.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken találkozhatsz valakivel, aki hatással lehet az életedre, ami a hosszú távú terveidben jelentkezhet. Talán a támogatását, vagy tanácsát kapod meg az illetőnek, de az is lehet, hogy ötletet, inspirációt kapsz az illetőtől úgy, hogy közben neki erről tudomása sem lesz.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Most egy kihívás kiderülhet, hogy birtokában vagy egy rejtett tehetségnek, és nem szabad mindezt kihasználatlanul hagyni. Ha kell, képezd tovább magadat ezen a területen, vagy gyakorlással fejleszd a képességeidet.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hiába van péntek, jobb, ha ma estére nem tervezel semmi fárasztó programot.  A munkád, társad, vagy a családod egész napodat leköti majd, olyannyira, hogy már estére úgy érzed, semmi tartalékod nem maradt.

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló