Horoszkóp

A Rák őszinte válaszokat kap, a Nyilas bölcsen dönt – Horoszkóp 2024. május 21.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.21 | 09:05

Az ünnepeket követően nem lesz igazán könnyű visszarázódni a hétköznapokba. A horoszkóp javaslatai ugyanakkor most is támogatnak a legjobb döntésekben.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden váratlan helyen ütközhetsz ellenállásba, melynek során kiderülhet, hogy rosszul ítélsz meg valakit. Ismerd el, ha tévedtél, hiszen emberek vagyunk, mind hibázunk néha. A bocsánatkéréstől csak még nagyobb leszel a másik szemében.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold a Skorpió jegyébe lép, és kissé sértődékennyé, érzékennyé tehet téged. Egész nap “harapósabb” lesz a hangulatod. Ne válj paranoiássá, senki sem akar bántani. Koncentrálj inkább a sok jóra, ami körbevesz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sok fordulatot hoz a hét, és így már a keddi nap is. Már az Ikrekben jár a Nap, és rövidesen a Vénusz és a Jupiter is csatlakozik. Már ezen a napon érezheted az igazán kedvező és téged támogató energiákat. Lovagold meg a hullámokat!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden a Hold a Skorpióba lép, amely felfokozza az érzelmeket, és számodra meglepő fordulatokat jelez. A valódi érzelmek kerülhetnek felszínre egy olyan kapcsolatodban, amelyre eddig talán nem ez volt a jellemző. Úgy tűnik, végre őszinte válaszokat kapsz az illetőtől.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden valaki, aki közel áll hozzád, átléphet egy határt. Jó lenne, ha újra megmutatnád neki, meddig mehet el. Ne hagyd semmiképp, hogy olyasmibe üsse az orrát, ami egyáltalán nem tartozik rá.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold már a Skorpió jegyében jár, amelynek hatására mindenki érzékenyebb egy kicsit, még ha nem is mutatja. Legyél éppen ezért megengedőbb a többiekkel. Ne kritizáld őket, ne emlékeztesd őket a hibáikra. Cserébe ők is ugyanígy viszonyulnak hozzád.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden problémád lehet valakivel a közvetlen környezetedben. A béke érdekében most nem vállalod fel a véleményedet. Hidd el, teljesen fölösleges áldozatot hozol, ráadásul az illetőt abban a hitben hagyod, hogy a viselkedése rendben van…

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden a Hold a jegyedben jár. Jó lenne, ha nem most mennél bele a különféle játszmákba, és őszintén felfednéd az érzéseidet, érzelmeidet. A legjobb, ha egyenesen és világosan elmondod, mit szeretnél a másiktól. A fölösleges körökkel nem jutsz el a célig.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy munkahelyi helyzetben hirtelen riválissá válhat, akivel alapból jóban vagy. Okosan vonulj most vissza és adj teret a másiknak. Hidd el, később meghálálja neked, ha most engeded győzni… Nem megéri?

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden kézben tartod az eseményeket, és így minden a tervek szerint alakul. Sőt le tudod tenni valaminek az alapját is, ami majd később bontakozik ki. A gondolkodásod szokatlanul éles és gyors, és átlátod a rejtett összefüggéseket is.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden a bőség zavara jellemez. Nehéz lehet kiválasztani a legjobbat a megannyi remek lehetőség közül. Hagyatkozz ezúttal is a megérzéseidre. Azok most pengeélesek, és megmutatják a legjobb döntéseket.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden nagyon kiélesednek az érzékeid, és az intuíciód is felerősödik. Olyan jelet kaphatsz az Univerzumtól, amely arra ösztönöz, hogy változtass a véleményeden egy fontos ügyben. Ha rugalmasan állsz a kérdéshez, jutalmat kapsz érte.

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló