Horoszkóp

A szombatot mintha az orvos írta volna fel receptre – Horoszkóp 2024. június 15.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.15 | 10:05

Szombaton minden adott a vidám és igazán nagyszerű naphoz. Mindenképpen élj a lehetőségekkel, hiszen viszonylag ritkán adódik ilyen. Szerencsés fordulatok is megtörténhetnek.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton végre egy vidám nap vár rád, úgyhogy élvezd ki minden percét! Mosolyogj mindenkire és meglátod, mennyien viszonozzák. A magabiztosság és az erő, amit sugárzol, most egy kis vidámsággal vegyítve tökéletes elegyet alkot!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nagyon szép napra virrad a szombat reggel. A Hold vénuszi jegybe, a Mérlegbe lép, ami számodra különösen kedvező. Ezenkívül is erőteljes pozitív hatások érnek egész nap. Ezt úgy éled meg, mintha eloszlanának a viharfelhők a fejed fölül. És ez most mindenféle értelemben igaz…

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A szombatot mintha az orvos írta volna fel receptre. Töltsd az időt a családdal, barátokkal, a szeretteiddel, és közben ügyelj rá, hogy környezetedben mindenkinek ilyen szép pillanatai legyenek. Sokszorosan kapod vissza, amit adsz.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A szombat a kikapcsolódás, pihenés és szórakozás napja legyen – így, ebben a sorrendben! Csendes béke száll meg, amikor jó érzés csak úgy lenni, tenni-venni, tevékenykedni. Nagyon elégedettnek érezheted magadat estére.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te általában is nagyon erős hatással vagy másokra, ami szombaton különösen erősen érződik, hiszen nagyszerű a hangulatod, és mindenkire szuper hatással vagy. A kisugárzásod olyan erős, hogy betöltöd a teret, amerre jársz. Mosolyogj, hogy terjedjen a jó hangulat.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Elég nehéz héten vagy túl, igazán megérdemled, hogy kivedd a részedet a szórakozásból! Ha pedig nem valami zajos programot választasz, hanem inkább otthon maradnál, a békés órákra, kellemes beszélgetésekre így is számíthatsz.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Hold és a Jupiter kedvező fényszöge csodálatos napot ígér. Lelki béke száll meg ezen a szép júniusi szombaton. Most különösen igaz lesz, hogy „ahogy bent, úgy kint is”. Nem mellesleg szerencsés események jönnek.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyszerű nap vár rád, és az, amit az elmúlt napokban talán fenyegetőnek éreztél, most egyszeriben szertefoszlik. Valakivel békét kötsz, és tiszta lapot kezdtek a kapcsolatban. Alkalmas a szombat a tisztázó beszélgetésekre.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton aztán tényleg tegyél félre minden munkát és problémát! Ez most a feltöltődés napja, vidáman és mosolyogva töltsd az egész napot. Lazíts, menj ki a szabadba! Meglátod, ami eddig bosszantott, az is megvilágításba kerül.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A szombat teljesen alkalmas, hogy új alapokra helyezd a kapcsolatot valakivel, és pontot tegyél egy régóta húzódó konfliktus végére. Későbbi szerencsés fejlemények is valamilyen módon összefüggésben lesznek a mai napoddal.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Igazán kreatív szombatod lesz, amikor a teremtő energiák akadály nélkül jutnak kifejezésre. Nagyon könnyedén el tudsz most merülni mindenféle alkotásban. A kultúrára is „éhes” leszel. Ha van lehetőséged mozira, koncertre, színházra, akkor élj vele!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Harmóniában érzed magad szombaton. Végre kiegyensúlyozott vagy, és a környezetedben is sok a jókedvű ember, ami benned is csak tovább erősíti a pozitív energiákat. Találkozz a barátokkal, ismerősökkel, és a jókedv garantált!

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló