Horoszkóp

Szombaton higgadtság és nyugalom a megoldás – Horoszkóp 2024. június 22.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.22 | 09:05

Feszült napnak tűnik a szombat a bolygók szerint. Épp ezért mantrázd egész nap, hogy nyugodtnak, boldognak, kiegyensúlyozottnak érzed magad. Így minden nehézség elkerül.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold épp csak belép szombaton a higgadt Bak jegyébe, és máris szembe kerül a Rák Nappal. Mindez a telihold, ami igencsak felpaprikázza a hangulatodat. Pedig most nagyon megfontoltnak kell lenned, hogy elkerüld a veszekedést, a konfliktusokat…

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton az érzéseid és az észérvek ellentmondanak egymásnak egy döntési helyzetben. Ilyenkor a legokosabb kivárni! Legyél egoistább a szokásosnál, és nyugodtan törődj azzal, ami neked igazán fontos. Most egyébként is tanácsos kicsit hátralépni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kézben kell tartanod a pénzügyeket. A legjobb, ha elrejted a pénztárcádat, és semmit sem vásárolsz egész nap. Könnyen elvihet a hét, meg a vonzó leárazások, s máris mínuszba kerülsz a hónapban. Legyél bölcs és okos, a következő héten hálás leszel magadnak.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A megérzéseid nagyon erősen befolyásolhatják a döntéseidet. Van, amikor nagyon jól teszed, hogy hallgatsz ezekre, de van olyan is, amikor az észérveket egyszerűen nem hagyhatod figyelmen kívül. A szombat az a nap, amikor az utóbbi hozza a megoldást.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Talán túl sok munkád volt az elmúlt időszakban, így a fáradtságod természetes. Ha teheted, szombaton inkább csak lazíts, és próbálj kicsit alacsonyabb fokozatba kapcsolni. Nem kell mindig rohanni, és programot program után szervezni. Olvasgass, nyugtasd meg az idegeidet. Megérdemled!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton lehet, hogy valaki könnyelmű viselkedése, vagy a nem megfelelő stílusa miatt bosszankodsz. Ne feledd azonban, hogy a feszültséget csak súlyosbítod, belemész a konfliktusba. A saját érdekedben próbálj meg mindent elengedni a füled mellett…

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A pénzzel csak óvatosan szombaton! Igaz, hogy megkezdődtek a nyári leárazások, igaz, hogy sok szép holmit kínálnak az üzletek, mégis a legokosabb döntés, ha elzárod a pénztárcádat. Most hirtelen felindulásból olyasmit is megvennél, amire egyáltalán nincs szükséged.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A megérzések tévútra vihetnek szombaton. Most alapból is érzékenyebben reagálsz mindenre. A legjobb, ha a nyugalmat, a teljes kikapcsolódást választod, mert így minden feszültségből kimaradsz. Már csak ezért is megéri. Ha mégis útra kelsz, legyél nagyon óvatos a közlekedésben.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon jóindulatú ember vagy, de azt rosszul viseled, amikor valaki az arcodba hazudik. Szombaton bizony ez sajnos megtörténhet. Hallgasd figyelmesen a többieket, és ha nem értesz valamit, kérdezz rá a részletekre. Ne hagyd magad félrevezetni!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton legyél nyitott a programlehetőségekre, és próbálj is meg alkalmazkodni a többiek igényeihez. Most sérülékenyebbnek is érezheted magad, ezért fontos, hogy semmit se vegyél a lelkedre. Gyorsan elmúlik ez a számodra szokatlan és furcsa érzés.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Legyél körültekintő, mert lehetséges, hogy valaki megpróbálhat becsapni. Ügyelj rá, hogy ne dőlj be senki ígéretének. Ami túl szép, hogy igaz legyen, az biztosan buktatókat rejt magában. Te sokkal okosabb és racionálisabb vagy, és könnyedén kiszűröd a hamis ígéreteket.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton lehet, hogy valaki manipulálni, provokálni akar téged. Lehet, hogy olyan dolgokat mond, ami érzékenyen érinti a lelkedet. Legyél résen, és ne engedd, hogy bárki kibillentsen a nyugalmadból. Egyszerűen engedd el a füled mellett bármit is mondjon.

(via)

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló