közélet

Menczer ezt is elintézte – Kalapács alá került Magyar Péter elhíresült „női” napszemüvege

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.22 | 12:35

A TISZA párt alelnöke a befolyt összeget jótékony célra fordítja majd, az árverést a Facebookon tartják.

Vélhetően sokan nem voltak olyanok, akik komoly tétben merték volna megfogadni azt, hogy a hazai politikai élet legnagyobb port kavaró tárgya április közepén, az önkormányzati és EP-választás kampányának indulásakor Magyar Péter napszemüvege lesz. Pedig így lett, és ezt nem másnak, mint Menczer Tamásnak, a kormánypártok kommunikációs igazgatójának köszönhetjük.

A Fidesz legújabb álláshalmozója – kommunikációs igazgató, országgyűlési képviselő és külügyminiszteri biztos – két hete mindenhol azt hangoztatja, a dollárbaloldali, háború-, és genderpárti Magyar Péter női napszemüveget hord.

Na, ezt a szemüveget, ami máris a 21. századi magyar történelem egy ikonikus darabkájává vált, Magyar Péter most árverésre bocsátja, és azt is bejelentette közösségi oldalán, hogy jótékony célra ajánlja fel a bevételt.

„Szeretném jótékonysági célra felajánlani a propaganda által híressé tett napszemüvegemet. Nyilvános licitre bocsátom az El Camino-t is megjárt Ray-Ban márkájú szemüveget. A kikiáltási ár: 10 ezer forint. A befolyt összeget egy Debrecen környéki nehézsorsú, többgyermekes család fogja megkapni anyák napján. A liciteket kommentben várom. Kérem, csak olyanok licitáljanak, akik nyertes licit esetén valóban kifizetik a felajánlott összeget. Április 22-én 18.00 óráig várom a felajánlásokat. Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen” – olvasható a bejegyzésben.

A telex közben utána járt annak, a szemüveg egy Ray Ban Jack típus, ami uniszex, és egy gyors online keresés alapján 40 ezer forint körüli áron kapható magyar webshopokban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló