Külföld

Nem semmi, Trump mekis kajával kínálta a bajnok rögbicsapatot

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.15 | 18:41

Az államok elnöke játszmázik, közben meg naggyá teszi a tipikusan amerikai menüt.

Donald Trump ismét hozta a formáját – a minap a Fehér Házba látogató Clemson rögbicsapatot igazi amerikai csemegével fogadta.

View this post on Instagram

 

#Repost @whitehouse ・・・ Stop the politics. Secure our border. Build the wall.

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

A csillogó tálcákon tornyosuló dobozkákban nem más, mint gyorséttermi kínálat lapult. Trump másfél perces gondolati ívet is fűzött a sajátos „álló” fogadáshoz.

A Clemson Tigersben egyébként a nemzetük bajnokait tisztelhetjük: a játékosok 15-0-s győzelemmel a hátuk mögött mégsem kaviárt és pezsgőt kaptak, hanem saláták, szendvicsek és wrap közt válogathattak. A tripla biztonsági ellenőrzésen átesett ennivaló remélhetően nem akciósan jutott az elnök rezidenciájára.

Nemcsak azért kellett beérniük ezzel a menüvel, mert Trumpnak ínyére van az ilyesmi, hanem mert áll az államigazgatás (a költségvetést ugyanis még nem írta alá az elnök – ragaszkodva a mexikói fal megépítéséhez), így a Ház személyzete is fizetés nélküli szabadságát tölti. Ráadásul a nagy mennyiségű hó is nehezíti a washingtoni közlekedést.

via GIPHY

Ezt a megoldást találta az Államok első embere, hogy mégse maradjanak éhen a jó étvágyú sportolók. A táplálkozási szakértők rémálma megvalósult: a közel 300 menü hamar el is fogyott, tájékoztat a Deadspin.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló