Külföld

18 km-t gyalogolt a munkába, a kollégái meglepték egy járgánnyal

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.14 | 13:44
  • trendindex: 7

A 21 éves, arkansasi Trenton Lewis számára eljött a gyaloglás vége. Az egyedülálló apuka egy 2006-os Saturn Ionnal repeszthet eztán.

Gyalogolnál minden reggel 18 kilométert azért, hogy beérj hajnali négyre a munkahelyedre? Ehhez nagyjából éjfélkor kellene felkelned. Így járt hét hosszú hónapig Trenton Lewis dolgozni. A 21 éves férfi senkinek sem panaszkodott, pedig fájt a lába – a lényeg az volt számára, hogy elláthassa 14 hónapos kislányát, Karment.

Büszke ember vagyok, és amire szüksége van, azt elő fogom teremteni a gyerekem számára,

nyilatkozta a CNN-nek a fiatal apuka.

A post shared by Jack DeBerry (@d29texas) on

De az arkansasi Little Rockban lévő UPS kirendeltségen a munkatársai résen voltak: elhatározták, hogy javítanak a férfi helyzetén. Elhívták egy mítingre Lewist, ahol fásult arca egy pillanat alatt felderült: a kezébe nyomták ugyanis egy menő kocsi slusszkulcsait.

Teljesen meghatódtam, majd kiugrott a szívem.

Az ötletgazda a cégnél Patricia „Mama Pat” Bryant volt, aki előtt nem lehetett semmit sokáig titokban tartani.

Ő nekem olyan, mint a második anyám. Teljesen kiborult, amikor rájött, hogy gyalog járok dolgozni.

Pat és férje, Kenneth már közel negyven éve vannak a UPS-nél:

Ez a fiatalember úgy van vele, hogy ha nem kap fuvart, akkor megteszi az utat a saját lábán. Aki ilyesmire képes, az megérdemli, hogy segítsünk rajta.

Az idős házaspár megköröztette Lewis történetét a kollégák közt, mely nyomán pénzgyűjtés indult a srác javára. A legtöbben nem is ismerték őt személyesen, de az elszántsága mindenkit ámulatba ejtett.

A gyaloglás vége

Hamar össze is jött kétezer dollár.

Mindenki azonnal igent mondott; a legnehezebb az volt, hogy ne felejtsenek el pénzt hozni magukkal. Még az autókereskedő is partner volt az ár kialkudásánál, amikor megtudta a háttérsztorit.

meséli Kenneth, aki tökéletes munkát akart végezni, ezért még egy karcolást is kijavított a lökhárítón. Lewist a céges találkozó ürügyén a parkolóba csalták, ahol Kenneth előhúzta a 2006-os Saturn Ion kulccsomóját:

Isten mindig tartogat számodra valamit. És erről sosem fogok megfeledkezni.

Lewis szívből megköszönte a munkatársaknak a meglepetést. Első fuvarja során elvitte a kislányát, hogy harapjanak együtt valamit.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.