Külföld

Megbüntették, de erre a bosszúra senki sem számított

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.27 | 12:18
  • trendindex: 3

A szabálytalanul parkoló férfi durván állt bosszút a rendőrségen.

Új-Mexikóban megbüntettek egy szabálytalanul parkoló férfit, Aguilart. Ez nyilván önmagában is idegesítő, de ő kicsit jobban reagált rá, mint ahogy mi tettük volna.

A bírság kifizetése után hónapokig állt bosszút, hiszen rengeteg rendőr- illetve kormányzati autó parkol tilosban ugyanazon a környéken, ahol őt is évekkel ezelőtt megbüntették. Természetesen ők büntetlenül ússzák meg a tilosban parkolást. Ezen annyira felháborodott, hogy több mint egy éven keresztül fotózott tilosban parkoló hivatali és rendőr autókat. Nyilvánosan is elérhető gyűjteményében immár több mint 400 kép van.

Ezzel az akciójával akkora feltűnést keltett, hogy az egyik helyi TV csatorna is felkapta a sztorit, ennek köszönhetően a hivatal is válaszolt az esetre, igazat adtak neki. Azonban büntetését ettől függetlenül ugyanúgy ki kellett fizetnie, és nem túl kielégítő választ kapott, amiben az állt, hogy azért nem büntetik a hivatali autókat, mert így igyekeznek egyszerűbbé tenni a rendőrök és a hivatali dolgozók számára a parkolást.

Kép:Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló