Külföld

Kiderült: Angliában a legjobb Bristolban élni

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.21 | 08:33

A menő város jó okkal lett a legnépszerűbb.

Pixabay
Pixabay

A brit The Sunday Times Bristolt hozta ki nyerőnek, mert a város

vagány, klassz és rendkívül kreatív.

Emellett még a győztes település érdeme az is, hogy

kisváros létére mégis egy nagyváros érzetét adja, szuper helyen van a tengerparton, gyönyörű látványt nyújt, és mégsem a világ végén van.

Méltatják az itteni munkahelyeket is: ragyogó, kreatív és hi-tech pozíciókat is meg lehet errefelé csípni. Az ételek és italok is első osztályúak, kulturálisan pedig rendkívül sokszínű hely.

Az elismerés pár appal azután futott be, hogy a The Times szerint St Paul’s lett a legélhetőbb hely, a Rough Guides pedig Bristolt úgy említi, mint kihagyhatatlan turista célpontot.

Erős volt a verseny, mert rengeteg remek hely van Angliában, ahol jó élni. A győztes a pezsgő kultúrának, a lenyűgöző iskoláknak, a pörgős kulináris életnek, a fejlődésnek és a közösségi szellemnek egy olyan ideális kombinációját mutatja fel, amely tényleg páratlan.

fejti ki Helen Davies, a Sunday Times szerkesztője.

A városok minősítésébe egyébként még a bűnügyi statisztikák, az oktatás minősége, a jó közlekedés és a helyi pubok is komoly tényezőnek számítottak. Az ítészek a nyers adatokat a saját tapasztalataikkal is összevetették, így született meg a nyertes – számol be a Bristol 247 cikke.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.