Külföld

Kim Dzsong Unnak is van szíve, ezek a dél-koreai popsztárok megmutatták

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.03 | 07:47

A Red Velvet az északi szomszédoknál énekelhetett, ebből bársonyos K-pop forradalom lesz?

Dél-Korea legnépszerűbb popcsapata az északi szomszédságba merészkedett: a Red Velvet kis híján megríkatta a nagyhatalmú elnök-vezért. A Kim Dzsong Unék által megtekintett koncert nem csak K-pop történelmet írt, de javuló esélyt látnak az elemzők a két ország békefolyamataira is.

おわりました!??? 5月にあいましょう?#RedRoomInjapanday2

A post shared by Red Velvet Official Instagram (@redvelvet.smtown) on

Vasárnap a pjongcsangi koncerten az elnök neje, Ri Sol-ju, és testvére, Kim Yo-jong is részt vett, több élelmedett korú államférfi – köztük Kim Yong-nam – társaságában.

A kétórás műsor után Dzsong és felesége személyesen gratuláltak a művésznőknek, és még közös fotózásra is ragadtatták magukat.

A 2500 férőhelyes színházban, ahol a Cho Yong-pil és Lee Sun-hee-vezette csapat dalolt, az elnököt mélyen megérintette, hogy látta a népét lelkesedni az énekesekért. A déli szomszéd populáris művészetére jogos az igény, ezért kedden még egy előadást tarthatnak a lányok, számol be a Sputnik News.

Lépett már fel korábban is dél-koreai művész északon, de arra még nem volt példa, hogy az ország első embere személyesen is megtekintse valamelyikük műsorát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló